Wasserijen

Wij, als dé linnenspecialist, werken nauw samen met wasserijen in Nederland en België. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring met wasserijen, waardoor we weten dat er in kwaliteit en service veel verschil is. Omdat het hoge niveau van onze kwaliteit en service mede wordt bepaald door de werkwijze van wasserijen, kijken we zeer kritisch naar ‘onze’ wasserijen. Uiteraard selecteren en adviseren wij ook op materiaal en op was- en droogtechnieken, want niet ieder linnen is geschikt voor iedere was- of droog techniek. U heeft een prachtig linnen pakket aangeschaft en uw wilt het wassen uitbesteden. Wat nu? Wanneer u mooi goed linnen heeft aangeschaft, moet dit natuurlijk ook met liefde behandeld worden. Een goede wasserij met de juiste was-, droog-, en vouwtechnieken kan ervoor zorgen dat uw mooie linnen langer meegaat en dat het mooi en zacht blijft.

Wij bemiddelen kosteloos

Wij zullen al uw wensen inventariseren. Daarnaast zullen we u vragen stellen zoals: Welk linnen moet er gewassen worden? Wat zijn de materiaal specificaties? Hoeveel zou u per week aan willen leveren? Wat zijn de vouw-wensen? Wat is uw budget? Wat zijn de logistieke mogelijkheden? Op basis van al deze informatie kunnen wij u één of meerdere wasserijen adviseren. Tenslotte is alleen het beste goed genoeg voor uw linnengoed!

Vragen of een vrijblijvend advies?

Uiteraard kunt u gebruik maken van ons als bemiddellaar, maar ook alleen als adviseur. We hebben de aandacht voor mooi en schoon textiel en we hebben de kennis om de juiste methode en samenwerking voor een totale textielreiniging te adviseren. Interesse? Neem contact op!   wasserijen bemiddeling advies linnenatwork

Nieuwsbrief ontvangen?