Elkaar ontzorgen, óók in moeilijke tijden

In tijden van crisis is het nóg belangrijker dan anders om er voor elkaar te zijn. Om naar elkaar om te kijken. Met veel respect zien we zorgverleners die zich hard inzetten voor ons allen, bedrijven staan stil, hordes mensen gekluisterd aan huis, de horeca gesloten. Naast dit surrealistische beeld zien we gelukkig ook heel veel verbindende initiatieven: vanuit de overheid, tussen mensen en bedrijven onderling. Creativiteit kent geen grenzen, evenals onze drive om te overleven. Overleven doen we samen! Nu komt het erop aan dat we onze kernwaarden niet alleen uitdragen, maar ook doorléven.

In alles wat wij doen, zorgen wij dat gasten zich thuis voelen en ondernemers worden ontzorgd. We staan voor persoonlijke service, flexibiliteit en denken met u mee. Niet alleen in goede tijden, maar ook nu; vanuit dankbaarheid voor onze langjarige en duurzame relaties. We zijn blij met u en helpen u, waar we kunnen.

Tegelijkertijd zetten wij onze schouders onder nieuwe plannen. Met een fantastisch team wordt gewerkt aan een betere versie van het bedrijf. Misschien wel een betere versie van onszelf. We zijn optimistisch en zetten samen elke dag kleine stappen voorwaarts. Open en vol verwondering voor wat hierna allemaal mogelijk is!

“Small wins matter big. It’s that tinge of excitement that helps us move forward during that long, uphill battle. Small wins signal to our brain that progress is happening, and big results are just around the corner.”

Wij zijn en blijven super gemotiveerd.

Op elke mogelijke manier zullen wij u proberen te ondersteunen in deze tijden van crisis. Linnenatwork is er voor u.
Bel, mail of app ons vandaag nog. Wij staan voor u klaar.