Even voorstellen… Sandra Admiraal

‘’Met mijn gezin een rondreis maken door Nieuw-Zeeland, Nepal of Mongolië is echt een droom van me. Dat lijken mij zulke mooie landen!’’

Sandra Admiraal is sinds november de nieuwe accountmanager bij Linnenatwork.

‘’Mijn loopbaan in het verleden is totaal iets anders geweest. Ik heb zeven jaar een eigen lingeriespeciaalzaak gehad. De raakvlakken zijn in grote lijnen wel hetzelfde: een goed gesprek met de klant creëren en daar dan op inspelen qua behoefte en dan het juiste product aanbieden. Ook hier gold de drijfveer dat als een klant met een glimlach de winkel verlaat dat zoiets een duidelijke boodschap is dat je de behoefte goed vervuld hebt.’’, vertelt ze.

Admiraal zou zichzelf omschrijven als een gedreven en eerlijke sales professional die openheid en oprechtheid hoog in het vaandel heeft staan.

Haar passie in combinatie met haar enthousiasme brengt veel plezier in haar werk teweeg. Dit enthousiasme wordt vooral door de klanten bezorgd: ik word enthousiast zodra een klant “bedankt” voor de fijne samenwerking. Door een goed gesprek met de klant te creëren weet ik waar de behoefte van de klant ligt. Dan kunnen we samen een mooi resultaat neerzetten.’’

Sandra: ‘’Het leukste van deze baan zijn de wisselende contacten met zowel hotellerie als de wasserijen. Eigenlijk twee zeer verschillende werelden die elkaar zeker nodig hebben om uiteindelijk de hotelgast tevreden te kunnen stellen qua slaapcomfort. Het geeft mij zoveel motivatie om steeds weer een mooi resultaat neer te zetten waarbij de klant echt het gevoel heeft dat er “geluisterd” is naar zijn/haar behoeftes en wensen.’’

Ze heeft duidelijk op haar vizier wat ze wil gaan doen: ‘’ik hoop dat ik Linnenatwork een groter naambereik kan geven. Dat Linnenatwork bekend wordt in de branche als zijnde adviseur maar ook als bemiddelaar voor bed- badlinnen, boxsprings en matrassen; ervoor zorgen dat Linnenatwork de hotellerie en wasserijen dichter bij elkaar brengt.’’