Heerlijke Herfst

We zijn in Nederland heel erg verwend met 4 geweldige seizoenen. Ze zorgen ervoor dat mensen zin krijgen om andere dingen te gaan ondernemen. Herfst is het seizoen met de mooiste kleuren. Buiten veranderen de groene kleuren in warme oranje, rode, bruine en gele tinten. En door de regenbuitjes laat de regenboog zich regelmatig zien.
Er is geen enkele reden om te treuren dat we afscheid nemen van de zomerzon. De herfst leent zich perfect voor; een weekendje weg met vriendinnen of nog even genieten in het zonnetje op een terrasje onder een deken, een boswandeling maken met je liefde of kastanjes zoeken met de kinderen, lekker uitwaaien aan zee of juist lekker neerstrijken bij een kasteel voor een mooie maaltijd.
Wanneer u een hotel, restaurant, grand café, sauna, B&B of andere mooie locatie heeft waar u gasten ontvangt is het een must om uw gasten een warm welkom te geven met een heerlijke deken.

Wat zijn de beste dekens voor mijn gasten?

Voordat u nu haastig naar de winkel gaat om voordelige, trendy, maar erg brandbare fleece dekens aan te schaffen, stel uzelf eerste even de volgende vragen:

Waarvoor is de deken bedoeld?

Is hij bedoelt voor buitengebruik op bijvoorbeeld op het terras, dient hij als gezellige knuffel-deken voor in een gastenkamer of moet het een hippe eyecatcher zijn in uw gastenkamer.
De keuze voor binnen- of buitengebruik geeft direct antwoord op de samenstelling van het materiaal: katoen, dralon, polyester.

Is het wenselijk dat de deken brandvertragend is?

Bedenk goed of u het noodzakelijk vindt dat de dekens brandvertragend zijn. Wanneer u gezellige zitjes heeft bij een open haard of een open vuur is het geen overbodige luxe om voor een brandvertragende variant te kiezen.

Welke kleur?

Kies een of meerdere kleuren die bij u en het imago van uw gastenverblijf passen. Dit hoeven niet per sé de kleuren van uw logo te zijn. Het gaat hierbij om een kleur die de gezellige, warme of trendy sfeer kan versterken.

Extra luxe toevoegen aan uw dekens?

Het laten borduren van uw naam, een slogan of het logo op uw dekens zorgt voor net dat beetje extra. Daarnaast zorgt u voor meer naambekendheid en kunt u op deze wijze uw huisstijl verder doorvoeren.
Mocht u nu twijfelen of vragen hebben, wij helpen u graag! Tel: 035-6216042

 

 

Ons assortiment hotel dekens is mooi, zacht, warm en super sterk. Het is speciaal gemaakt voor het gebruik in de horeca en hotellerie. Ze gaan lang mee en ze zijn zeer goed te reinigen. Of uw gast ze nu rond zijn/haar schouders wikkelt, u ze op een bank of stoel drapeert of ze als aankleding gebruikt voor uw hotelbed, deze producten zijn de makkelijkste manier om warmte en sfeer toe te voegen aan uw gastenkamer. Bekijk onze mooie collectie hoteldekens >>