Horeca linnen

Linnen is een product wat een lange historie kent. Het is een stof wat gemaakt wordt van de vlasplant. Het is bekend dat de vlasplant al meer dan 6000 jaar wordt geteeld ten behoeve van de productie van linnen. Na een van oudsher arbeidsintensieve methode van oogsten, drogen en “dauwroten” worden de vezels van de plant om uiteindelijk gescheiden om fijn linnengaren te maken. Van dit garen wordt de lappen linnen gemaakt.
Nog steeds is het zo dat de hoogste kwaliteit linnen wordt gemaakt in West-Europa. Met name Ierland, België en Italië staan bekend om hun linnen. Linnenatwork is uw partner op het gebied van hoge kwaliteit linnen specifiek voor de horeca. Vanwege ons uitgebreide netwerk met producten uit heel Europa kunnen we u het hele scala aan mogelijkheden aanbieden.

Linnenatwork biedt de grootste variatie in linnengoed qua stijl, kleur en dessin. Wij houden ons assortiment continu up-to-date voor u. Ook geven wij gehoor aan uw speciale materiaalwensen. Uiteraard is linnen op maat bij ons mogelijk.

Kunnen wij u verder helpen?


"Wij leveren met plezier
aan alle bedrijven!"


U kunt ons ook gewoon bereiken via:
+31 35 621 60 42 | info@linnenatwork.nl | Facebook | LinkedIn

Nieuwsbrief ontvangen?