Hotelbed Serene

Sereen – kalm of rustig, fysiek ontspannen

Een bed dat straalt in klassieke eenvoud. Een prachtige neutrale uitstraling voor een stijlvolle sfeer. En met comfort van dit niveau zullen uw gasten tevens helemaal sereen wakker worden, zowel fysiek als qua gemoedstoestand, na een nacht in uw hotel. Ga voor onze hotelboxspring Serene en creëer een oase van rust en ontspanning.

Poten

Onze hotelboxspring Serene is uitgerust met een Bonell binnenvering. Hierdoor is het bed duurzaam, voordelig, en goed geventileerd. Bovendien gaat deze vering deukvorming tegen. Exclusief de poten heeft de boxspring een hoogte van 19 cm.

Beken kleur

Ook voor de stof en kleur van de hotelboxspring Serene hebben wij een ruim aanbod. Het aanbod loopt van kunstleer en strakkere stoffen tot iets grover materiaal met meer structuur. Door de vele mogelijkheden kunt u het bed zowel stoer als chique laten zijn en compleet bij uw huisstijl laten aansluiten.

Om de hotelboxspring Serene helemaal stijlvol te maken en een echte sfeermaker te laten zijn in uw hotelkamer, kunnen wij voor u het matras laten bekleden in dezelfde stof. Dit staat erg chique en geeft uw gasten de ultieme hotelbeleving!

Op maat gemaakt

De hotelboxspring Serene kan geleverd worden met een hoofdbord. U heeft keuze uit vier verschillende hoofdborden, die zowel met dezelfde of juist met een andere stof voor u gestoffeerd kunnen worden. Een standaard hoofdbord is 180 cm breed, voor 2 boxsprings van 90×200 cm. Zowel het hoofdbord als de boxsprings kunnen we in alle gewenste maten laten maken.

De bedden kunnen voorzien worden van antislip materiaal, tussen de matras en de box, of tussen de twee helften van het bed, waardoor de verschillende onderdelen niet uit elkaar zullen schuiven.

Tover uw hotelkamer om tot een oase van rust, comfort en stijl met onze hotelboxspring Serene!

Foto's van Hotelbed Serene

Waarom kiezen voor de deluxe collectie serene collectie

Met Bonell binnenvering
19 cm hoog
Verschillende type poten en hoofdborden mogelijk
Mooi, sterk en voordelig!

Prijzen

Hotelboxspring 90×200
219,75
Achterwand 180 cm
227,20
Alle prijzen zijn vanaf 10 boxsprings en € 125,- bezorgkosten per levering. Op aanvraag zetten wij de boxsprings voor u in elkaar op de juiste plaats. Vele andere maten mogelijk.

* Alle prijzen zijn in euro’s en exclusief btw.

Kleuren en stoffen


Track Sand
Track Dark Brown
Sita Taupe
Sita Graphite
Sita Dark Grey
Kixx Onix
Heaven Grey
Heaven Sand
Heaven Onix
Heaven Ivory
Heaven Dark Grey
Heaven Beige
Flash Sand
Flash Onix
Flash Mocca
Flash Dark Brown
Flash Antracite
Finale Natural
Finale Grey
Finale Chocolate
Finale Antracite
Falcon Creme
Falcon Black
Falcon White
Falcon Lever
Falcon Dark Brown
Falcon Chocolate
Crevani Dark Brown
Crevani Dark Grey
Crevani Antracite

We hebben ons best gedaan de kleuren van onze producten zo getrouw mogelijk weer te geven, maar de kleurweergave van computerschermen kan aanzienlijk variëren.

Een alternatief voor dit product

Kunnen wij u verder helpen?


"Wij leveren met plezier
aan alle bedrijven!"


U kunt ons ook gewoon bereiken via:
+31 35 621 60 42 | info@linnenatwork.nl | Facebook | LinkedIn

Nieuwsbrief ontvangen?