Hotelbed Splendour

 

Pracht, praal en glorie

Dat is waar Splendour voor staat. Prachtig in eenvoud, of in volle glorie als de eyecatcher van de kamer. Het is allemaal mogelijk met de vele opties aan kleur, stof en achterwanden. Hoe dan ook, met hotelboxspring Splendour geeft u uw gasten een ware hotelbeleving vol luxe en comfort.

Pocketvering en hoogte

Onze hotelboxspring Splendour is voorzien van een pocketvering met zeven zones. Deze vering is duurzaam en ventileert goed. Bovendien heeft het bed door de vele zones in vering een goede drukverdeling. Hierdoor is het bed extra comfortabel en zullen uw gasten een nog betere nachtrust ervaren. De boxspring is 30 centimeter hoog en heeft zes lage sledepoten. U kunt kiezen uit in totaal veertien verschillende poten. Zo kunt u het bed volledig op uw wensen afstemmen.

Personaliseer uw Splendour

Wij kunnen hotelboxspring Splendour in vele verschillende stoffen en kleuren voor u laten maken. Door de grote diversiteit in stoffen kunt u het bed volledig personaliseren. Op deze manier is er voor iedere hotelkamer een geschikte Splendour. U kunt gaan voor een klassieke, rustige stof. Met bijvoorbeeld juist een grovere stof, met meer structuur, geeft u het bed een extra stoere look. Of kies voor kunstleer, wat zowel in een stoere als chique setting een echte finishing touch kan zijn.
Op maat gemaakt

De hotelboxspring Splendour kan geleverd worden met vier verschillende hoofdborden. U kunt kiezen voor een hoofdbord in dezelfde stof, om het bed rust en eenheid te laten uitstralen. Ook een hoofdbord in een andere stof is mogelijk, waarmee u het bed tot een echte eye catcher maakt. Een standaard hoofdbord is 180 centimeter breed, voor 2 boxsprings van 90×200 cm. Wij kunnen het hoofdbord, net als de boxsprings zelf, in iedere gewenste maat voor u laten maken. De bedden kunnen voorzien worden van antislip materiaal, tussen de matras en de box, of tussen de twee helften van het bed, waardoor de verschillende onderdelen niet uit elkaar zullen schuiven.

Kies voor de pracht, praal en glorie met hotelboxspring Splendour. Met alle mogelijkheden is er altijd een geschikte Splendour voor uw hotel of bed en breakfast.

Foto's van Hotelbed Splendour

7-zone pocket interieur
30 cm hoog
Verschillende type poten en hoofdborden mogelijk
Mooie, luxe boxspring, speciaal voor de hotellerie

Prijzen

Hotelboxspring 90×200
288,00
Achterwand 180 cm
227,20
Alle prijzen zijn vanaf 10 boxsprings en € 125,- bezorgkosten per levering. Op aanvraag zetten wij de boxsprings voor u in elkaar op de juiste plaats. Vele andere maten mogelijk.

* Alle prijzen zijn in euro’s en exclusief btw.

Kleuren en stoffen


Track Sand
Track Dark Brown
Sita Taupe
Sita Graphite
Sita Dark Grey
Kixx Onix
Heaven Grey
Heaven Sand
Heaven Onix
Heaven Ivory
Heaven Dark Grey
Heaven Beige
Flash Sand
Flash Onix
Flash Mocca
Flash Dark Brown
Flash Antracite
Finale Natural
Finale Grey
Finale Chocolate
Finale Antracite
Falcon Creme
Falcon Black
Falcon White
Falcon Lever
Falcon Dark Brown
Falcon Chocolate
Crevani Dark Brown
Crevani Dark Grey
Crevani Antracite

We hebben ons best gedaan de kleuren van onze producten zo getrouw mogelijk weer te geven, maar de kleurweergave van computerschermen kan aanzienlijk variëren.

Een alternatief voor dit product

Kunnen wij u verder helpen?


"Wij leveren met plezier
aan alle bedrijven!"


U kunt ons ook gewoon bereiken via:
+31 35 621 60 42 | info@linnenatwork.nl | Facebook | LinkedIn

Nieuwsbrief ontvangen?