Hotelbed Elegance Electro

 

Luxe uitstraling, luxe slaapcomfort

Wanneer u een hotelkamer binnenkomt is het eerste wat uw aandacht trekt waarschijnlijk het bed. Past het bij de rest van de inrichting? Ziet het er luxe en comfortabel uit? En dan de grote test: voelt het net zo comfortabel als het eruitziet? Voor uw gasten geldt hetzelfde. U wilt uw gasten natuurlijk de perfecte eerste indruk geven en die ook nog eens dubbel en dwars waarmaken. Dat doet u met onze hotelboxspring Electro. Luxe uitstraling, luxe slaapcomfort.

Top comfort deluxe

Onze luxe hotelboxspring Electro scoort 5 sterren op comfort, en verdient daarmee de titel Top Comfort Deluxe. En dat is geheel terecht. Deze elektrisch verstelbare hotelboxspring heeft een geveerde kern van vijf comfortzones met pocketvering. Door deze pocketvering wordt de druk van het lichaam om het bed gelijkmatig verdeeld. Dit zorgt voor een prettige ondersteuning en een goede nachtrust. Bovendien is pocketvering goed voor de ventilatie en gaat deze lang mee.

Op maat gemaakt

De hotelboxspring Electro is uitvoerbaar in een ruim aanbod aan meubelstoffen. De juiste kleur en structuur dragen bij aan de luxe uitstraling. Om het plaatje helemaal af te maken kunnen wij tevens een bijpassend hoofd- of voetbord voor u laten maken. Een hoofdbord is standaard 193 cm breed, voor twee boxsprings van 90×200 cm, Deze kan, net als de boxsprings zelf, in iedere gewenste maat voor u worden gemaakt. De totale hoogte van de boxspring is 35 centimeter, inclusief de zwarte metalen poten. Hotelboxspring Electro kan voorzien worden van antislip materiaal, tussen de matras en de box, of tussen de twee bedden, indien u voor een tweepersoonsopstelling kiest. De boxsprings zullen hierdoor niet meer uit elkaar schuiven.

 

Foto's van Hotelbed Elegance Electro

Waarom kiezen voor de Elegance Electro?

Top comfort Deluxe met 5 comfortzones pocketveren
Verschillende hoofdborden mogelijk
Veel keus in stof en materialen
Heerlijk elektrisch bed voor een ultiem luxe gevoel!

Prijzen

Boxspring Electro 90 × 200 cm
op aanvraag
Achterwand 193 cm breed
163,52
Alle prijzen zijn vanaf 10 boxsprings en € 125,- bezorgkosten per levering. Op aanvraag zetten wij de boxsprings voor u in elkaar op de juiste plaats. Vele andere maten mogelijk

* Alle prijzen zijn in euro’s en exclusief btw.

Kleuren


Donkerbruin
Donkergrijs
Lichtbruin
Lichtgrijs
Zwart
Rood
Antraciet
Ecru
Zwart
Bruin
Ivory
Espresso
Zwart
Antraciet
Zwart
Grijs
Bruin
Antraciet
Donkerbruin
Antraciet
Beige
Grijs
Zwart
Wit
Taupe
Antraciet
Zwart
Lichtgrijs
Blauw
Antraciet

We hebben ons best gedaan de kleuren van onze producten zo getrouw mogelijk weer te geven, maar de kleurweergave van computerschermen kan aanzienlijk variëren.

Alternatieven voor dit product

Kunnen wij u verder helpen?


"Wij leveren met plezier
aan alle bedrijven!"


U kunt ons ook gewoon bereiken via:
+31 35 621 60 42 | info@linnenatwork.nl | Facebook | LinkedIn

Nieuwsbrief ontvangen?