Hotelbed Elegance Pieterson

Een goed bed is de basis van een goede en aantrekkelijke hotelkamer. Maar wilt u nou meer dan gewoon een ‘goed’ bed? Wilt u uw gasten een ultieme slaapbeleving en luxe ervaring bieden? En wilt u dit ook nog eens met een stijlvol bed dat volledig aansluit bij uw wensen en uw huisstijl? Maak dan nu van uw bed uw visitekaartje en kies voor onze hotelboxspring Pieterson!

Top comfort deluxe

Het is niet voor niets dat onze hotelboxspring Pieterson Top Comfort Deluxe 5 sterren scoort voor comfort. Het bed is voorzien van een stevige Bonell binnenvering: een constructie van stalen veren, 5-slags, die met elkaar verbonden zijn. Dit zorgt voor stabiliteit van de boxspring. Door deze vering gaat de boxspring extra lang mee, wat hem zeer geschikt maakt voor gebruik in uw hotel of bed en breakfast. Door daarnaast te kiezen voor een kwaliteitsmatras van Linnenatwork en gebruik te maken van een topper bent u ervan verzekerd dat uw gasten éxtra comfortabel liggen. Hotelboxspring Pieterson is een absolute aanrader wanneer het gaat om een luxe en comfortabele beleving. Uw gasten willen niet meer uitchecken! Hotelboxspring Pieterson is extra hoog. De boxspring heeft een hoogte van 33 centimeter met vier mooie sledepoten van 6 cm hoog.

Op maat gemaakt

Onze hotelboxspring Pieterson is verkrijgbaar in een ruim aanbod aan kleuren en stoffen. Bovendien kan het geleverd worden met een mooi, stijlvol hoofdbord in dezelfde stof. Deze kunnen wij, net als de boxsprings zelf, speciaal voor u laten maken in alle gewenste maten. En wilt u de uitstraling nog net een stapje hoger tillen? Dan kunnen wij de matrassen eveneens voor u laten bekleden met dezelfde stof. Zo wordt het een prachtig geheel. De bedden kunnen voorzien worden van antislip materiaal, tussen de matras en de box, of tussen de twee helften van het bed, waardoor de verschillende onderdelen niet uit elkaar zullen schuiven.

Foto's van Hotelbed Elegance Pieterson

Waarom kiezen voor de Elegance Pieterson?

Hoge, robuuste, boxspring van 33 cm met binnenvering
Kies je eigen hoofdbord!
Geen deukvorming
Makkelijke in en uitstap, door de hoogte!

Prijzen

Hoge Boxspring Pieterson 90 x 200 cm
249,95
Hoofdbord recht 5 cm, 193 cm
190,70
Alle prijzen zijn vanaf 10 boxsprings en € 125,- bezorgkosten per levering. Op aanvraag zetten wij de boxsprings voor u in elkaar op de juiste plaats. Vele andere maten mogelijk.

* Alle prijzen zijn in euro’s en exclusief btw.

Kleuren


Adore 28 Cognac
Adore 67 Antracite
Adore 81 Coffee
Adore 90 Indigo
Adore 149 Steel
Adore 156 Hunter
Adore 180 Dolphin
Cape 10 Liver
Cape 68 Darkgrey
Cape 79 Charcoal
Cape 88 Turtle
Cape 123 Espresso
Guard 10 Liver
Guard 18 Darkbrown
Guard 90 Indigo
Guard 96 Hazel
Guard 165 Lava
Guard 193 Eucalyptus
Guard 149 Steel
Invictus 5395 Brown
Invictus 5396 Dark Grey
Invictus 5474 Blue
Invictus 5483 Grey
Invictus 7006 Antracite
Invictus 9000 Dark Nougat
Invictus 9070 Dark Mahogany
Pulse 01 Natural
Pulse 13 Mocca
Pulse 18 Darkbrown
Pulse 44 Turqoise
Pulse 194 Pesto
Rate 01 Natural
Rate 109 Desert
Rate 116 Bronze
Rate 153 Denim
Rate 169 Onyx
Rate 176 Sepia

We hebben ons best gedaan de kleuren van onze producten zo getrouw mogelijk weer te geven, maar de kleurweergave van computerschermen kan aanzienlijk variëren.

Alternatieven voor dit product

Nieuwsbrief ontvangen?