Hotelmeubels

Een goed en mooi hotelbed is natuurlijk the key element van iedere hotelkamer. Het slaapcomfort is van ongekend belang. Maar naast een lekker bed is een sterke uitstraling in uw hotelkamer absoluut onmisbaar. Gasten hechten er waarde aan dat een hotelkamer die er mooi en verzorgd uitziet. Bij een hip en stijlvol concept hoort een mooie moderne hotelinrichting. Linnenatwork kan naast de hotelbedden en al uw linnen, ook topkwaliteit hotelmeubels voor u verzorgen! Geef uw hotelkamer van top tot teen vorm, begin daarbij met de hotelinrichting van ùw specialist.

Zeer ruim assortiment hotelmeubels

Wij hebben een zeer veel keuze in topkwaliteit hotelmeubels. Wij leveren diverse soorten hotelmeubels, zoals; nachtkastjes, kasten, bureaus, bijzettafels, salontafels, tv-meubel, etc. Ieder item is op maat verkrijgbaar in allerlei verschillende uitvoeringen, kleuren, structuren en texturen. Zo is er voor ieder concept en iedere gewenste uitstraling een geschikte hotelinrichting te maken. Moet het op echt hout lijken, of op steen, of liever op een zachter materiaal zoals linnen? Alles kan!

Topkwaliteit hotelmeubels

Linnenatwork levert een  ruim assortiment hotelmeubels voor uw hotelkamer getest op duurzaamheid, zodat ieder item geschikt is voor langdurig gebruik. Dit maakt het perfect voor het gebruik in uw hotel, hostel of bed and breakfast. Op deze pagina kunt u een sfeerimpressie vinden van de verschillende hotelinrichtingen en uitvoeringen die wij voor u kunnen verzorgen. Daarnaast vindt u hieronder een greep uit de materialen. Ons assortiment hotelmeubels is volledig op maat te maken en te personaliseren. Op zoek naar een ruim assortiment hotelmeubels? Vraag naar de mogelijkheden. Onze ervaren en deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar.

Foto's van Hotelmeubels

Waarom kiezen voor onze hotelmeubels?

Ruim assortiment hotelmeubels
Eindeloze keuze in kleuren en patronen
Volledig op maat te maken en te personaliseren

Prijzen

Ons assortiment hotelmeubels is zeer uitgebreid, en prijzen zijn afhankelijk van de uitvoeringen en aantallen.

Neem daarom contact met ons op voor uitgebreide specificaties en prijsinformatie.

* Alle prijzen zijn in euro’s en exclusief btw.

Mogelijkheden hotelmeubels


Tranche Dark
Tranche Light
Sherwood Dark
Sherwood Light
Scacco Macco
Primo Fiore
Maloja Dark
Maloja Light
Maloja Louvre
Concreta Seta
Azimut
Smart Yellow
Smart Purple

We hebben ons best gedaan de kleuren van onze producten zo getrouw mogelijk weer te geven, maar de kleurweergave van computerschermen kan aanzienlijk variëren.

Neem direct contact op!
    Alternatieven voor dit product

    Nieuwsbrief ontvangen?