Projecttapijten

Wanneer u een nieuw hotel begint of uw kamers een make-over zou willen geven, kunt u wel wat hulp gebruiken. Wij helpen en adviseren u graag met de inrichting van deze kamers. Ook voor het creëren van een vloeroplossing die perfect past binnen uw interieurconcept staan wij graag voor u klaar. Door ons mee te laten denken in het ontwerpproces kunnen we u nog meer toegevoegde waarde bieden. Zo kunnen we net even wat extra voor u doen.

Ideaal

De basis van een goed ingerichte kamer is natuurlijk de perfecte vloer. Projecttapijten worden gebruikt voor het bedekken van vloeren in bijvoorbeeld bedrijven, winkels, zorginstellingen, hotels en horecagelegenheden. Plekken waar veel gelopen wordt. Projecttapijt is daarom een stuk sterker dan tapijt voor huishoudelijk gebruik. Het is gemaakt van polyamide vezels en is zeer slijtvast. Bovendien heeft projecttapijt een vuil werende functie waardoor uw vloer een stuk makkelijker te onderhouden is. Ideaal dus, zo’n projecttapijt!

Brandvertragend tapijt

De inrichting van openbare ruimtes moeten voldoen aan diverse strenge regels vanuit de overheid en de brandweer. Bijna alle projecttapijten zijn brandvertragend en voldoen aan de eisen die gesteld worden door deze partijen. Zo zijn uw hotelkamers dus ook nog veilig. Bekijk hier de do’s en don’ts m.b.t. de brandveiligheid regels voor hotels.

Ons brede assortiment

Omdat wij, samen met projectinrichters en interieurarchitecten, voor de totaal-inrichting van uw kamers kunnen zorgen, nemen we u graag wat werk uit handen. Zo kunt u zich op het geheel richten. Wij beschikken over de juiste ervaring, de beste connecties en een zeer breed assortiment projecttapijten van topkwaliteit. Maak een afspraak en kom langs, we zijn u graag van dienst!

Foto's van Projecttapijten

Waarom kiezen voor onze projecttapijten?

Hoge kwaliteits projecttapijten
Veel keus in kleuren en patronen
Brandvertragend

Prijzen

Dit assortiment is zeer uitgebreid, en prijzen zijn afhankelijk van de uitvoeringen en vierkante meters.

Neem daarom contact met ons op voor een uitgebreid advies, de specificaties en voor meer prijsinformatie.


* Alle prijzen zijn in euro’s en exclusief btw.

Neem direct contact op!
    Alternatieven voor dit product

    Nieuwsbrief ontvangen?