Hotelboxsprings

Luxe hotelboxsprings zijn de basis van iedere hotelkamer. Wanneer uw gasten comfortabel slapen en uitgerust wakker worden zijn ze pas ècht tevreden. Naast het enorme belang van comfort, wil het oog natuurlijk ook wat. Wilt u uw hotelkamer zowel comfort als stijl geven met de perfecte luxe boxspring? Dan bent u bij hotelboxspring groothandel Linnenatwork aan het juiste adres!

Wij hebben een zeer compleet assortiment luxe hotelboxsprings en hotelkamer must-haves. Hieronder vindt u het overzicht. Hotelboxsprings groothandel Linnenatwork levert meer dan alleen topkwaliteit hotelboxsprings voor de hotellerie. Wij leveren alles op gebied van hotelinrichting, inclusief een grote collectie duurzaam hotellinnen.

Onze luxe hotelboxsprings zijn voorzien van topkwaliteit hotelmatrassen

De matrassen voor op onze luxe hotelboxsprings zijn van ongekend belang. De boxspring en matras vullen elkaar aan in comfort en kunnen elkaar nog beter tot hun recht laten komen. Onze hotel matrassen zijn verdeeld in drie categorieën: Basic, Superior en De Luxe. De matrassen variëren van Bonell binnenvering tot luxe pocketvering, met 7 zones. De meeste matrassen zijn voorzien van een gevoerde en brandvertragende tijk. De matrassen kunnen ook worden meegestoffeerd met onze boxsprings. Bekijk voor dat geval ook ons assortiment topmatrassen. Heeft u vragen of speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren en deskundige medewerkers zijn staan altijd voor uw klaar met advies op maat.

Nieuwsbrief ontvangen?