Hotelkamer meubels

Een goed en mooi hotelbed is natuurlijk the key element van iedere hotelkamer. Het slaapcomfort is van ongekend belang. Maar naast een lekker bed is een sterke uitstraling in uw hotelkamer absoluut onmisbaar. Gasten hechten er waarde aan dat een hotelkamer er mooi verzorgd uitziet. Bij een hip en stijlvol concept hoort een mooie moderne hotelkamer meubels. Linnenatwork kan naast de hotelbedden en al uw linnen ook de hotelkamer meubels voor u verzorgen! Richt uw hotelkamer van top tot teen in, en begin met de hotelkamer meubels van ùw specialist.

Zeer ruim assortiment

Wij hebben een zeer ruim assortiment m.b.t. hotelkamer meubels. Wij leveren diverse soorten hotelkamer meubels, zoals; nachtkastjes, kasten, bureaus, bijzettafels, salontafels, tv-meubel, etc. Ieder item is op maat verkrijgbaar in allerlei verschillende uitvoeringen, kleuren, structuren en texturen. Zo is er voor ieder concept en iedere gewenste uitstraling een geschikte hotelkamer meubels te maken. Moet het op echt hout lijken, of op steen, of liever op een zachter materiaal zoals linnen? Alles kan!

Duurzame meubels

Bovendien zijn al onze horeca meubels voor uw hotelkamer getest op duurzaamheid, zodat ieder item geschikt is voor langdurig gebruik. Dit maakt het perfect voor het gebruik in uw hotel, hostel of bed and breakfast

Foto's van Hotelkamer meubels

Waarom kiezen voor onze hotelkamer meubels?

Ruim assortiment
Eindeloze keuze in kleuren en patronen
Volledig op maat te maken en te personaliseren

Prijzen

Prijzen op aanvraag
Prijs per stuk
Dit assortiment is zeer uitgebreid, en prijzen zijn afhankelijk van de uitvoeringen en aantallen.

Neem daarom contact met ons op voor uitgebreide specificaties en prijsinformatie.

* Alle prijzen zijn in euro’s en exclusief btw.

Mogelijkheden


Tranche dark
Tranche light
Sherwood dark
Sherwood light
Scacco Matto
Primo Fiore
Maloja dark
Maloja light
Maloja louvre
Concreta Seta
Azimut

We hebben ons best gedaan de kleuren van onze producten zo getrouw mogelijk weer te geven, maar de kleurweergave van computerschermen kan aanzienlijk variëren.

Bekijk ook

Kunnen wij u verder helpen?


"Wij leveren met plezier
aan alle bedrijven!"


U kunt ons ook gewoon bereiken via:
+31 35 621 60 42 | info@linnenatwork.nl | Facebook | LinkedIn

Nieuwsbrief ontvangen?