customization linnenatwork blog

Hotelroom of the future: Trend 3 & 4

In de blogpost van vorige week kon u al lezen over twee toekomstige hotel trends volgens Vincent van Dijk, en hoe onze Linnenatwork Salesmanager Nan van Grootel daarover denkt. Deze week komen twee nieuwe trends aan bod, namelijk customization en personalization.

 

3. Customization

Maatwerk voor iedereen. Eigenlijk dus zoals in punt 2 reeds beschreven. Waarom zou je thee klaarzetten voor je returning guest terwijl je weet dat hij/zij altijd koffie neemt?

Nan geeft aan dat dat al erg simpel kan: “Stop bijvoorbeeld met die kalkaantrekkende waterkokers, en zet in plaats daarvan een Nespresso of Dulce Gusto neer waarbij uw gast zelf zijn/haar gewenste koffiesterkte kan kiezen. Uiteraard gaat Customization verder dan alleen de koffie; ook klimaat en entertainment tellen natuurlijk mee.”

customization linnenatwork blog

4. Personalization

Is dat feitelijk niet hetzelfde als punt 2 en 3? Niet helemaal. Je kunt hierbij denken aan een zogeheten Search Bell, een receptiebel op elke kamer. De butler of receptie ontvangt dan een push-melding waardoor er direct contact opgenomen kan worden met de gast.

Nan is van mening dat hiermee klachten veel sneller zijn opgelost: “De gast heeft nu niet de tijd om de hele weg naar de receptie te kunnen nadenken wat er mogelijk nog meer niet deugt in de hotelkamer.”

personalization linnenatwork blog

 

Volgende week leest u meer over flexible furniture en voice control speakers!

 

Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram