shower toilet trend linnenatwork blog

Hotelroom of the future: Trend 7 & 8

Van multifunctioneel meubilair en voice control speakers, naar toiletten met sproeiers. Deze week in onze future trend serie: Shower toilets en Clean Air.

 

7. Shower Toilet

Hygiëne is steeds belangrijker. In grote delen van Azië is men al lang bekend met het fenomeen. Een goede reiniging na het toiletbezoek komt ook steeds meer in het westen im schwung.

Nan ziet wel dat deze trend duidelijk gesponsord is door één van de partners van HBMEO. Moeten we daardoor deze trend minder serieus nemen? “Ik zou het niet weten, ik kan me niet indenken dat de goegemeente nu écht zit te wachten op deze innovatie als missing link voor een ultieme gastbeleving. Maar goed, onbekend maakt ook onbemind dus laten we het een kans geven.”

shower toilet trend linnenatwork blog

 

8. Clean Air

Uitvinder Daan Roosegaarde is al jarenlang pionier op dit gebied en bekend voorvechter voor een schonere lucht, met name in de grote steden. Met de opkomst van smog en een steeds warmer wordende aardbol is luchtvervuiling een belangrijk discussiepunt. Eén van de partners van HBMEO heeft een futuristisch apparaat op de markt gebracht waarbij de gast zijn persoonlijke wensen voor luchtregeling kan aanpassen.

Nan gelooft hier wel in. Al was het maar om het gevoel van controle over frisse lucht in de kamer. “In plaats van voorgeregelde luchtverplaatsing kan de gast nu zelf kiezen hoe hij het wil hebben: haren in de wind als Hans Klok of een licht, onmerkbaar briesje. Het apparaat ziet er ook nog gewoon erg goed uit. En nee, ik heb geen aandelen in deze partner. Haha.”

luchtreiniger trend linnenatwork blog

 

Volgende week, in de volgende en laatste blogpost in deze future trend-serie, leest u meer over healthy housekeeping en de toepassing van duurzaamheidsmaatregelen in hotels. Tot volgende week!

 

Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram