LinnenatHotels

Alles voor jouw hotel

”Wow” het is hier geweldig!’’ Dat gevoel van comfort en overtreffen van verwachtingen drijft ons in wat wij doen. We denken graag met je mee in de selectie van de juiste producten, waarmee je gasten in de watten kunt leggen. Of het nu gaat om een luxe boxspring, pocketvering matras met topper of hotelkwaliteit bedlinnen in combinatie met het juiste dekbed en kussen menu, wij staan voor je klaar en adviseren je over al je keuzes. Het zijn de essentiële elementen waarmee je je gasten verleidt zodat zij kunnen genieten van een heerlijke tijd vol rust, beleving en ontspanning.

Badlinnen

Linnenatwork's keuze

Beddengoed

Hotelbedden

Tafellinnen

Luxe hotelbedden: dé basis van alle comfort

Linnenathotels | In essentie bied je als hotelier een goede overnachting aan. Kies hiervoor een heel goed ondersteunend hotelbed met het juiste matras en/of topper. Het matras is bepalend voor 95% van het totale comfort. Hoe dit werkt? We vertellen het je graag.

Een goede nachtrust is van doorslaggevend belang voor een goede review. Met de bedden configurator kun je helemaal zelf jouw hotelbed samenstellen. Wil je de absolute totaalervaring met een passend dekbed, kussen en bedlinnen? Maak dan een afspraak in één van onze showrooms in Breda of Amsterdam. Vraag ook naar ons duurzaamheidsmatras en hoe wij omgaan met duurzaam badlinnen.

Shop luxe hotelbedden

Trots partner in comfort van:

Ga voor 5-sterrenreviews

Comfort en elegantie, een fijne luxe uitstraling en hotelkamers met een wow-factor. Zo heet je jouw gasten welkom! Upgrade jouw hotel met hotelkwaliteit bed en badlinnen, al dan niet gepersonaliseerd. Alle producten zijn duurzaam geproduceerd. Zo bestel je met een goed gevoel.

De reviews op onze hotelbedden, boxsprings en pocketvering matrassen zijn top en daar zijn we trots op. We adviseren je graag met de keuze van een goed dekbed en fijn hoofdkussen. Voer je graag een kussen menu? Leg je gasten dan uit welk kussen waarvoor dient. En vergeet niet het belang van volle weldadige badlakens, hotel badjassen en hotel slippers. Wij delen graag onze kennis hoe je je gast een geweldige nacht kunt laten beleven.

Dit is LinnenatHotels

Laat je inspireren op onze website of neem direct contact met een van onze adviseurs.

Spreek een adviseur

 

Advies nodig?

Hulp met kiezen?

Ervaar de luxe boxsprings, voel het hotel bedlinnen, bekijk de exclusieve bedspreien en veel meer. Bezoek ons showroom in Breda! Een afspraak maak je via de contactpagina.

Wij zijn jouw partner in comfort

Alles voor jouw hotel vind je op onze website. Laat je inspireren door de settings, bekijk onze cases of vraag om vrijblijvend advies van onze adviseurs. Wellicht wil je graag de mogelijkheden tot personalisatie bespreken. Dat kan uiteraard.

Wil je de producten echt voelen? Maak dan een afspraak om langs te komen in onze showroom voor een heerlijk kopje Lavazza. Nadat de producten zijn geleverd, begint het pas. De gasten worden verwonderd, de bezettingsgraad stijgt en de goede reviews stromen binnen. Samen bouwen aan jouw succes. Wij zijn jouw partner in comfort.

Contacteer een partner