Inweving in linnen

Een chique uitstraling van uw badlinnen

Wilt u graag de aandacht trekken van uw gasten dan is het mogelijk uw naam of logo in uw badlinnen te laten inweven. Inwevingen in badlinnen creëert een meerwaarde voor uw bedrijf. Zo kunt u op eenvoudige wijze uw huisstijl verder doorvoeren en zorgen voor een luxe uitstraling. Daarnaast zorgt inwevingen in badlinnen ook voor extra aandacht en herkenning van uw naam.

Assortiment

Wij bieden u een compleet assortiment badlinnen aan dat geschikt is voor inwevingen. Als basis hebben wij badhanddoeken, handdoeken, strandlakens en gastendoekjes in diverse kleuren. Wij adviseren u badlinnen met minimaal een gewicht van 450 gr/m2.

Verschillende inweeftechnieken

Er zijn verschillende mogelijkheden met betrekking tot het inweven van uw badlinnen. Linnenatwork hanteert in de basis 3 technieken en een combinatie is eventueel ook mogelijk. Elke techniek zorgt zo weer voor zijn eigen uitstraling. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

  • Randinweving
  • Reliëfinweving
  • Jacquardinweving

Verschil tussen borduring en inwevingen in badlinnen

Borduring gebeurd met naald en garen en is toepasbaar op al uw linnengoed. Inwevingen in badlinnen gebeurd met een weefmachine waarbij de verticale draden met de horizontale draden geweven worden. Dit is alleen mogelijk op een vlak stuk textiel, waardoor inweving geschikt is voor handdoeken en badlakens .

De prijzen van dit badlinnen zijn afhankelijk van het soort inweving, aantallen, afmetingen, gewicht en kleuren. Vandaar dat de prijzen van dit badlinnen alleen op aanvraag zijn.

 

Kunnen wij u verder helpen?


"Wij leveren met plezier
aan alle bedrijven!"


U kunt ons ook gewoon bereiken via:
+31 35 621 60 42 | info@linnenatwork.nl | Facebook | LinkedIn

Nieuwsbrief ontvangen?