Maak levenslange herinneringen in Swissotel Amsterdam

Met veel van onze kamers met uitzicht op de bedrijvige Dam, zult u dankbaar zijn voor de geluidsisolatie* achter de 19e-eeuwse gevel van een herenhuis. Verwacht een warm Zwitsers welkom wanneer u incheckt in ons aanbod van kingsize en klassieke kamers en geniet van alle voordelen van een viersterrenervaring. Al onze accommodaties zijn geïnspireerd op de smaken en stijlen van de bruisende Nederlandse hoofdstad, met tulpen en authentieke lokale kunstwerken, afgewerkt met een Zwitsers tintje. Een uitgebalanceerd palet met warme kleurspatten maakt van u een ruimte om te ontspannen en te stimuleren en de ergonomische werkruimte bevordert de productiviteit. Word verfrist wakker onder Egyptisch katoen en zeg “Hallo Amsterdam!

* De meeste van onze kamers zijn voorzien van driedubbele beglazing zodat onze gasten van een comfortabel verblijf in een geluiddichte kamer kunnen genieten. We kunnen echter nooit een volledig geluidsarme omgeving garanderen vanwege onze uitstekende locatie.

Bekijk hier de website van Swissotel Amsterdam >>

Naast geweldige kamers heeft het hotel ook een fantastisch restaurant. Wij zijn vereerd dat ons tafellinnen een bijdrage kan leveren aan het heerlijke Amsterdamse gevoel.

Bekijk hier onze mooie tafellinnen collectie >>