Matrasbeschermers van hotelkwaliteit

Wanneer u een nieuw matras aanschaft moet aan al uw eisen voldoen en u zult uw keuze zorgvuldig maken. Verder moet deze comfortabel zijn, aangenaam aanvoelen en natuurlijk lang mee gaan! Om de levensduur van uw matras aanzienlijk te verlengen, adviseren wij van Linnenatwork om matrasbeschermers van hotelkwaliteit te gebruiken. Wij hebben een ruim assortiment duurzame matrasbeschermers van hotelkwaliteit voor elke matras. Van gewone moltons tot waterdichte hotelkwaliteit matrasbeschermers tot complete tijken voor matrassen.

Duurzame Matrasbeschermers die uw matras beschermen tegen de gevolgen van vocht. Zorg hoe dan ook voor een goede ventilatie! 
Als u slaapt, verliest u vocht. Dit vocht wordt meestal in de matras opgenomen. Dit gebeurd uiteraard ook bij uw gasten. We hoeven u niet uit te leggen hoe een matras, na veelvuldig gebruik, er onder een microscoop uit zal zien. U kunt echter veel van dit vocht laten verdampen als u zorgt voor een goede ventilatie. Lucht moet als het ware van boven naar beneden door het matras heen kunnen om het aanwezige vocht te verdampen. Onze hotelkwaliteit matrasbeschermers zijn duurzaam en gaan extra lang mee.

Een goede degelijke molton om extra vocht op te nemen. 
Wanneer u over de matras een molton matrasbeschermer legt, zal deze veel extra vocht tot zich nemen dat niet in uw matras terecht komt. Een molton heeft de eigenschap veel vocht tot zich te nemen hetgeen de levensduur van uw matras aanzienlijk verlengt. Onze hotelkwaliteit matrasbeschermers zorgen ervoor dat uw matrassen lang meegaan en dat uw gasten altijd comfortabel slapen.

Geen risico’s m.b.t. vocht? Kies dan voor waterdichte hotelkwaliteit matrasbeschermers.
Wilt u dat uw matras helemaal niet onderhevig is aan lichaamsvocht, dan adviseren wij u een waterdichte matrasbeschermer te nemen. De waterdichte hotelkwaliteit matrasbeschermers van Linnenatwork zijn voorzien van een speciale coating welke wel lucht doorlaten maar geen vocht.

Naast onze hotelkwaliteit matrasbeschermers hebben we ook mooie en duurzame matrashoezen in ons assortiment. De hoezen, ook wel tijken genoemd, zijn voornamelijk voor zwaarder gebruik van uw matrassen. De matrashoezen kunnen we naar wens vochtdicht en brandvertragend leveren.

Heeft u vragen over onze hotelkwaliteit matrasbeschermers neem dan direct contact met ons op. Onze ervaren en deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar.

Foto's van Matrasbeschermers

Waarom kiezen voor onze hotelkwaliteit matrasbeschermers?

Altijd de juiste bescherming voor uw matrassen
Veel keuze in kleuren
In vele maten en samenstellingen leverbaar

Prijzen

Prijzen Moltons
Prijs per stuk
Stretch molton 80% katoen/20% polyester 90×200 cm
11,84
Zware katoenen molton Sanfor 30 cm hoek 90×200 cm / 240 gr/m2
17,50
Waterdichte Molton 90×200 cm
18,70
Molton voor kussen 60×70 cm
4,40
Prijzen Hoeslakens
Prijs per stuk
Katoen 16 A elastiek hoeken wit 90×200 cm
8,95
Jersey in kleur 90×200 cm
9,96
Percaline 90×200 cm
8,92
Katoen Percal T200 in kleur met elastiek 90×200 cm
15,21
Van alle hoeslakens, moltons en hotelkwaliteit matrasbeschermers zijn vele andere maten beschikbaar. Ook kunnen we deze op maat laten maken.

* Alle prijzen zijn in euro’s en exclusief btw.

Kleuren


Wit
Creme
Roze
Zand
Marineblauw
Lichtblauw
Blauw
Marineblauw
Zilver
Bordeaux
Rood
Antraciet
Zwart
Wit
Creme
Zand
Marineblauw
Lichtblauw
Antraciet
Creme
Grijs
Taupe
Marineblauw
Lichtblauw
Antraciet
Rood
Wit
Creme
Zilver
Taupe
Marineblauw
Lichtblauw
Antraciet
Wit
Creme
Lichtblauw
Zand
Blauw
Bordeaux
Wit
Creme
Lichtblauw
Zand
Blauw
Marineblauw
Antraciet

We hebben ons best gedaan de kleuren van onze producten zo getrouw mogelijk weer te geven, maar de kleurweergave van computerschermen kan aanzienlijk variëren.

Bekijk ook

Kunnen wij u verder helpen?


"Wij leveren met plezier
aan alle bedrijven!"


U kunt ons ook gewoon bereiken via:
+31 35 621 60 42 | info@linnenatwork.nl | Facebook | LinkedIn

Nieuwsbrief ontvangen?