Matrashoezen

Door het intensieve gebruik kan het zijn dat matrassen in uw vhotel of bed& breakfast er niet meer helemaal mooi en fris uitzien. Slijtage aan de veren van een matras vragen om vervanging, maar zit er een vlek op het tijk of is het een en ander verkleurd? Dan bieden wij u een geweldige oplossing, namelijk onze duurzame matrashoezen! Met onze matrashoezen voor hotels zien matrassen er in een handomdraai weer schoon en fris uit. Onze duurzame matrashoezen zijn van tijk en zijn voornamelijk voor zwaarder gebruik van uw hotelmatrassen. De hoezen kunnen we naar wens vochtdicht en brandvertragend leveren. Vraag naar alle mogelijkheden van onze duurzame matrashoezen voor hotels, nieuwe tijken of voor een persoonlijk advies, bel ons op +31 (0)35 621 60 42 Bescherming voor uw nieuwe matras  Wanneer u nieuwe matrassen aanschaft moeten deze aan al uw eisen voldoen en u zult uw keuze zorgvuldig maken. Verder moet deze comfortabel zijn, aangenaam aanvoelen en natuurlijk lang mee gaan! Om de levensduur van uw matras aanzienlijk te verlengen, adviseren wij van Linnenatwork om molton matrashoezen te gebruiken. Wij hebben een ruime keuze matrasvernieuwers en matrashoezen voor hotels in ons assortiment. Goede degelijke molton matrashoezen om extra vocht op te nemen. Wanneer u over een matras een molton matrasbeschermer legt, zal deze veel extra vocht tot zich nemen dat niet in uw matras terecht komt. Een molton heeft de eigenschap veel vocht tot zich te nemen hetgeen de levensduur van matrassen aanzienlijk verlengt. Geen risico’s m.b.t. vocht? Kies dan voor een waterdichte matrashoezen. Wilt u dat uw matras helemaal niet onderhevig is aan lichaamsvocht, dan adviseren wij u om voor waterdichte matrashoezen te kiezen. De waterdichte matrasbeschermers van Linnenatwork zijn voorzien van een speciale coating welke wel lucht doorlaten maar geen vocht.

Waarom kiezen voor onze duurzame matrashoezen voor hotels?

Altijd de juiste bescherming voor iedere soort matras
Veel keuze in kleuren duurzame matrashoezen
Onze duurzame matrashoezen zijn in vele maten en samenstellingen leverbaar

Prijzen

Prijzen Moltons
Prijs per stuk
Stretch molton 80% katoen/20% polyester 90×200 cm
11,84
Zware katoenen molton Sanfor 30 cm hoek 90×200 cm / 240 gr/m2
17,50
Waterdichte Molton 90×200 cm
18,70
Molton voor kussen 60×70 cm
4,40
Prijzen Hoeslakens
Prijs per stuk
Katoen 16 A elastiek hoeken wit 90×200 cm
8,95
Jersey in kleur 90×200 cm
9,96
Percaline 90×200 cm
8,92
Katoen Percal T200 in kleur met elastiek 90×200 cm
15,21
Onze duurzame matrashoezen, hoeslakens en moltons zijn in vele andere maten beschikbaar. Ook kunt u onze matrashoezen voor hotels op maat laten maken.

* Alle prijzen zijn in euro’s en exclusief btw.

Kleuren


Wit
Creme
Roze
Zand
Marineblauw
Lichtblauw
Blauw
Zilver
Bordeaux
Rood
Antraciet
Zwart
Wit
Creme
Grijs
Zand
Marineblauw
Lichtblauw
Antraciet
Wit
Creme
Grijs
Taupe
Marineblauw
Lichtblauw
Anthraciet
Rood
Wit
Creme
Zilver
Taupe
Marineblauw
Lichtblauw
Anthraciet
Wit
Creme
Lichtblauw
Zand
Blauw
Bordeaux
Antraciet
Wit
Creme
Lichtblauw
Zand
Blauw
Marineblauw
Anthraciet

We hebben ons best gedaan de kleuren van onze producten zo getrouw mogelijk weer te geven, maar de kleurweergave van computerschermen kan aanzienlijk variëren.

Bekijk ook

Nieuwsbrief ontvangen?