okt
11

Video: Een kijkje bij B&B Goes

Een kijkje bij B&B Goes van Johnny de Visser: een bezettingsgraad van 90%+, een 9.0 op Booking.com

Lees meer

okt
05

Personalisatie: de toekomst van gastvrijheid is hier

In de post van gisteren lieten we je kennis maken met een nieuwe markttrend: personalisatie. Volgens Ecole

Lees meer

sep
23

E-book: 10 handige tips and tricks bij het runnen van een B&B

De geur van stokbrood op Place de Vosges, muziek van Miles Davis, vegan smoothie bowls en een onvergetelijke wow-factor. Bij

Lees meer

apr
01

Elkaar ontzorgen, óók in moeilijke tijden

In tijden van crisis is het nóg belangrijker dan anders om er voor elkaar te zijn. Om

Lees meer

mrt
05

Ontspannen met – en ín bier

Baden in bier ?? – en nee, dan hebben we het niet over carnaval. Hop In The Spa is

Lees meer

feb
25

Restaurants opgelet: hier gaat het om draaien

Dat innovatie belangrijk is, weet elke ondernemer. Veganistisch eten was een van dé trends van vorig jaar

Lees meer

feb
19

Blog: Tips tegen vlekken

Hét rampscenario voor wit linnen: tijdens het diner gooit een gast per ongeluk een glas rode wijn

Lees meer

feb
15

Uitgelicht: Herberg Onder De Linden

‘’Een restaurant met kamers’’, zo benoemen Steven en Tanja Nijenhuis hun Herberg Onder de Linden. ‘’De stijl

Lees meer

feb
13

Blogpost: Groene gedachte in de hotellerie

Milieu en duurzaamheid zijn binnen hotels niks nieuws, maar de mate waarin gasten milieuvriendelijke producten en diensten

Lees meer

jan
24

Video: kussens voor zij- en rugslapers

In deze video legt Nan het verschil uit tussen de keuze voor een kussen voor een zijslaper

Lees meer