LinnenatSea

Alles voor de maritieme sector

Wat een uitzicht: dit is een cruise om nooit meer te vergeten. De beste boxsprings, het krakende bedlinnen, de prestige dekbedden en kussens met als finishing touch een weldaad aan sierkussens. Een zee aan luxe en gastcomfort. De wow-factor op een luxe jacht of cruiseschip is een samenspel tussen duurzaamheid, exclusieve uitstraling en ultiem gastcomfort.

Badlinnen

Linnenatwork's keuze

Beddengoed

Tafellinnen

Een zee aan luxe en comfort met LinnenatSea

Gasten komen aan boord voor een onvergetelijke ervaring. Zodra ze het cruiseschip of jacht betreden, worden ze verwonderd door een ongekend en bijna onbeschrijfelijk gevoel. Terwijl ze uitkijken op een prachtige zee is de kamer overspoeld met luxe en comfort.

Wow! Prachtige sierkussens, exclusieve bedspreien, de beste matrassen met pocketvering en Prestige dekbedden. Elk detail telt en moet kloppen, zowel in de individuele kamers in de restaurants en zalen. Van Italiaans tafellinnen tot de complete inrichting. Laat je inspireren op onze website.

Ervaar alle settings

In volle vaart naar 5-sterren reviews

Wist je dat 81% van de online boekers een jacht of cruise kiest op basis van goede reviews? Sfeer en comfort zijn hierin de essentiële elementen. Van luxe hotelkwaliteit bedlinnen tot de beste matrassen en gepersonaliseerde badjassen en badstof handdoeken. Mogen wij je meer vertellen?

Ook met het juiste en duurzame tafellinnen, passend bij jouw restaurant, ademt het geheel de sfeer en ambiance uit waar je gasten voor kiezen. Verwonder je gasten met duurzame producten, zodat ze jou aanbevelen én bij je terugkomen! Maak ze ware ambassadeurs. Ontdek ons.

Spreek een adviseur

Advies nodig?

Hulp met kiezen?

Ervaar de luxe boxsprings, voel het hotel bedlinnen, bekijk de exclusieve bedspreien en veel meer. Bezoek ons showroom in Breda! Een afspraak maak je via de contactpagina.

Wij zijn jouw partner in comfort

Alles voor jouw jacht, cruiseschip, reisorganisatie, cruise, sloep of andere maritieme organisatie vind je op onze website. Laat je inspireren door de settings, bekijk onze cases of vraag om vrijblijvend advies van onze adviseurs. Wellicht wil je graag de mogelijkheden tot personalisatie bespreken. Dat kan uiteraard.

Wil je de producten echt voelen? Maak dan een afspraak om langs te komen in onze showroom voor een heerlijk kopje Lavazza. Nadat de producten zijn geleverd, begint het pas. De gasten worden verwonderd, de bezettingsgraad stijgt en de goede reviews stromen binnen. Samen bouwen aan jouw succes. Wij zijn jouw partner in comfort.

Neem contact op