Servetten kopen

U kunt bij ons mooie servetten kopen! De finishing touch van uw gedekte tafel zijn de servetten. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment tafellinnen voor de horeca, met daarin een breed spectrum aan servetten in vele kleuren, dessins en materialen. De hoogwaardige kwaliteit en de stijlvolle kleuren geven uw terras of restaurant die extra uitstraling en maken ieder diner tot een ware beleving voor uw gasten.

Linnen servetten zijn zeer praktisch, verder zijn ze zó stijlvol dat ze een verhaal kunnen vertellen en de culinaire beleving kunnen ondersteunen. Wissel per gang ook eens het servet. Uw gasten zullen het waarderen!

Katoen

Linnenatwork heeft een uitvoerig aanbod in katoen. Allereerst zijn er onze Basic katoen servetten. Hierbij is keuze tussen een servet met een Satijnband, of een met een volledige satijnfinish. Beiden geven een zeer luxe uitstraling. Daarnaast zijn er de Italiaanse servetten van onze Grande Italia-lijn. Deze zijn volledig te personaliseren, in iedere kleur, dessin en maat.

Vlaslinnen

Dit vlaslinnen met 55% linnen en 45% katoen hebben een mooie, grove, natuurlijke uitstraling. De stoere producten van Linnenatwork passen daarmee perfect in de huidige trend. De servetten zijn in iedere kleur, dessin en combinatie leverbaar. Zo is er altijd een servet naar uw wens.

Polyester

Dit materiaal is vandaag de dag zo doorontwikkeld dat het aanvoelt als katoen, met de voordelen van polyester. Hogere economische en technische levensduur, nauwelijks krimp en kleurverlies, eenvoudig te wassen en prijstechnisch vergelijkbaar met katoen: dit is slechts een greep uit de voordelen van polyester tafellinnen. Met de Milliken polyester producten kiest u voor stijlvol, praktisch èn milieubewust.

Linnen servetten kopen is iets duurder dan een goedkope papieren servet, maar door een iets hogere couvertprijs verdient deze zichzelf makkelijk weer terug.

Foto's van Servetten kopen

Waarom kiezen voor servetten

Gezellige, warme uitstralimg
Straalt kwaliteit uit
Versterk je culinaire verhaal met de juiste servetten!
Eenvoudig te personaliseren (lees over de personalisatie mogelijkheden)

Bekijk ook

Kunnen wij u verder helpen?


"Wij leveren met plezier
aan alle bedrijven!"


U kunt ons ook gewoon bereiken via:
+31 35 621 60 42 | info@linnenatwork.nl | Facebook | LinkedIn

Nieuwsbrief ontvangen?