5-sterren setting

Ervaar ultieme luxe in de vijfsterrensetting

De basis van een perfect verblijf is uitmuntend slaapcomfort, waarbij het oog ook wat wil. De Pieterson Boxspring met verhulde bedpoten wordt bekleed met een koudschuim pocketvering Mont Blanc matras. Wow, wat ligt dat goed.

Bekijk boxsprings

Een totaalervaring aan luxe

‘’Wat ontzettend fijn dat je er bent’’ – dat zeggen de weelderige sierkussens op het bed. Je voelt de textuur: ‘’fijn suede in een passende kleurtint – warm en stijlvol. Het sierkussenmenu heeft alles: twee hoofdkussens en een prachtige nekrol. Hierachter liggen de kussens voor de nacht: eentje voor een rugslaper en eentje voor een zijslaper. Aan alles is gedacht.

Bekijk de wow-factor

Krakend linnen met een wow-factor als finishing touch

De exclusive handgemaakte bedsprei onthaalt je en het witte Classic Uni bedlinnen kraakt zodra je het bed in stapt. Zoiets heeft jouw gast nog nooit meegemaakt. Het linnen is perfect – het ademt goed, voelt fris aan en blijft zeer lang mooi, omdat het duurzaam geproduceerd is.

Bekijk boxsprings

Eye-catching hoofdbord

De kers op de taart is als het hoofdbord bij het bed. Onmisbaar voor die totale luxebeleving. Deze vijfsterrensetting maakt gebruik van een prachtig Turks hoofdbord die op een speciale manier is gewoven. De creme de la creme. Naast deze tailor made optie, heeft Linnenatwork ook een breed scala aan hoofdborden, varierend van vlakke hoofdborden, tot aan een model knopen, of met vlakkend gestikt of geconditooeerd zonder knopen. Alles is mogelijk in elke kleur.

Bekijk de hoofdborden