Een linnen servet binnen een stoer concept

Martijn Lensing en Paul van Boxtel openden op afgelopen maand ook al ’t Taphuys aan het Jansplein in Arnhem. De horecaondernemers willen dat iedereen zich thuis voelt bij ’t Taphuys, waarvan vorig jaar al een vestiging werd geopend in Tilburg. In de enorme ruimte van het oude postkantoor waar ’t Taphuys in Arnhem is gevestigd, zijn verschillende zitjes gecreëerd. Zo is er een zonnige serre waar gasten rustig kunnen gaan zitten, een borrelgedeelte met hoge tafels, een dinergedeelte met halfhoge en hoge zitjes en een kinderhoek met een zitgedeelte. Van Boxtel: ‘Het is fijn om te merken dat het ons daardoor lukt een doelgroep te bedienen van jong tot oud.’

Happen, tappen en stappen

Het interieur bevat veel natuurlijke materialen, grote planten, messing en designlampen. De zaak is zeven dagen per week vanaf 10.00 uur open voor koffie, lunch, borrel en diner. ‘Later op de avond zetten we voor ‘Taphuys’ een ‘s’ en wordt het een ‘Staphuys’, waar je ook kunt dansen. Je kunt bij ’t Taphuys dus happen, tappen en stappen onder één dak’, aldus Van Boxtel.

Eten op planken

Al het eten bij ’t Taphuys wordt op planken geserveerd. Gasten hebben de keuze uit vis, vlees, groenten en andere bijgerechten, waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van streekproducten.
‘Het Shared dining-concept sluit perfect aan bij onze uitgangspunten: niet stijf maar lekker ongedwongen eten’, zegt Paul van Boxtel. De gerechten worden bereid op houtskool in de Josper Grill of op The Big Green Egg. ‘De temperatuur in The Big Green Egg is overal hetzelfde, waardoor je heerlijk mals vlees krijgt.

Linnen servetten voor iedere sfeer

Binnen het stoere concept van ‘happen, tappen en stappen’ past heel goed een nonchalant linnen servet. De sfeer is ongedwongen, maar de gasten worden als blijk van waardering verwend met een zachte linnen servet.

Bekijk hier ons trendy tafellinnen >>

 

Bron: MissetHoreca