Tafelkleden buiten

Maak met uw terras het verschil! Heerlijk in het eerste lentezonnetje, lange zomeravonden met vrienden, een knus herfst-moment of in de koude winter onder de terrasverwarming met een warme chocolademelk in de hand… uw terras is uw visitekaartje! Maak het verschil door de perfecte uitstraling. Met onze stijlvolle vuilafstotende tafelkleden buiten maakt u de terrasbeleving van uw gasten helemaal compleet. We kunnen uit voorraad leveren of ze speciaal voor u op maat maken.

Tafelkleden buiten zijn vuilafstotend

Naast stijlvol en sfeervol zijn onze tafelkleden erg praktisch. Ze nemen geen vuil en vocht op, waardoor de zeer eenvoudig met een doek schoon te maken zijn. Uw personeel kan hierdoor efficiënt en snel te werk gaan. Indien u ze toch graag wilt wassen, is dit eenvoudig te doen. Dit maakt ze uitermate geschikt voor de horeca, en in het bijzonder voor het gebruik op uw terras. Door het zeer ruime aanbod, voor zowel buiten als binnen gebruik, is er voor iedere stijl passend terraslinnen te krijgen.

Ons assortiment

Bekijk onze kleden Basic: Deze zijn gemaakt van katoen met een PU-coating. Dit zorgt ervoor dat ze erg makkelijk schoon te maken zijn.
Bekijk onze kleden Superior: Deze variant is gemaakt van 100% Polyester. De vezels zijn zo behandeld dat al het vuil en vocht op het oppervlak blijft liggen.

Deze twee lijnen zijn verkrijgbaar in vele dessins en kleuren. Uiteraard kunnen we ze op maat gemaakt voor u verzorgen. Al onze terraskleden zijn zowel stijlvol als praktisch. Ze dragen bij aan de terrasbeleving van uw gasten en uw personeel kan snel en efficiënt haar werk doen. Mooi terraslinnen, een must voor uw terras!

Kunnen wij u verder helpen?


"Wij leveren met plezier
aan alle bedrijven!"


U kunt ons ook gewoon bereiken via:
+31 35 621 60 42 | info@linnenatwork.nl | Facebook | LinkedIn

Nieuwsbrief ontvangen?