Tafellakens op maat

Linnenatwork heeft de juiste ingrediënten om dit visitekaartje tot een succes te maken. Wij als linnenspecialist voorzien u graag van op maat gemaakt advies. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze als het op praktische aspecten aankomt en zijn u tevens graag van dienst als tafellinnen-stylist! Wij bieden u onze tafellakens op maat aan, zodat dit perfect aan kan sluiten bij u wensen en uw inrichting. Ook geven wij gehoor aan uw speciale materiaalwensen. Zo bieden wij bijvoorbeeld tafellakens en servetten aan van katoen, (gerecycled) polyester en vlaslinnen, waarmee u de restaurantbezoeken van uw gasten kunt verheven tot een culinaire beleving!

Uiteraard kunt u, naast het tafellinnen op maat, ook gebruik maken van ons ruime aanbod aan tafellakens, servetten, tafellopers, napperons en meer. Linnenatwork biedt de grootste variatie in stijl, kleur en dessin. Wij houden ons assortiment continu up-to-date voor u. Ons assortiment staat in het menu links samengevat. Meer informatie kunt u vinden op de pagina’s per categorie.

Onze topper

Ons tafellinnen van katoen is een prachtig eenvoudig en klassiek product. Het kan de basis zijn van waaruit de rest van de aankleding opgebouwd wordt. Met verschillende accessoires kan het neutrale linnen steeds nieuw leven in worden geblazen. Of laat het tafellinnen katoen zelf zijn werk doen, en laat het stralen in eenvoud. De absolute topper binnen deze lijn tafellinnen is het witte katoenen tafellaken met een satijnband rondom. Deze is typerend voor het geschetste plaatje. Wilt u toch net een stapje verder gaan, dan kunnen wij dit katoenen linnen ook verzorgen in een aantal egale en stijlvolle kleuren.

Er zijn twee soorten te onderscheiden binnen ons tafellinnen katoen, namelijk de Satijnband en Uni Satijn. Het eerste is voorzien van een stijlvolle satijnband rondom. Het Uni Satijn is in zijn geheel voorzien van een satijnfinish. Dit geeft een verfijnde en luxe uitstraling. Beide stijlen katoenen tafellinnen kunnen speciaal voor u op maat worden gemaakt.

Kunnen wij u verder helpen?


"Wij leveren met plezier
aan alle bedrijven!"


U kunt ons ook gewoon bereiken via:
+31 35 621 60 42 | info@linnenatwork.nl | Facebook | LinkedIn

Nieuwsbrief ontvangen?