Statafelhoezen

Statafelhoezen, een must voor ieder evenement of inrichting. Een gezellige bruiloft, een hip verjaardagsfeest, een zakelijke receptie of de informele borrel tijdens een congres. Groepjes mensen verzamelen zich en maken gezellig een praatje, daar waar de hapjes te vinden zijn: de statafels! Iedereen kent dit beeld. Het is praktisch, een leuke manier om bij te praten en een stuk informeler dan lange tafels. Een statafel draagt bij aan de gezelligheid. Tenminste, als de tafel net zo stijlvol is als de rest van uw inrichting. En dat doet u natuurlijk met onze goed passende statafelhoezen.

Altijd passende statafelhoezen

Statafelhoezen maken de inrichting van uw restaurant, hotel of conferentiecentrum helemaal af. Voor iedere gelegenheid zijn er goed passende statafelhoezen. Wij kunnen ze namelijk helemaal laten maken zoals u dat wenst. Zo kunt u uw statafelhoezen aanpassen aan uw huisstijl. Iedere maat, kleur en print is mogelijk!

Statafelhoezen stretch

De statafelhoezen stretch hebben een strakke en moderne uitstraling. Ze kunnen zowel speels als chique gestijld worden. De hoezen zijn standaard voor statafels met een blad van 85 cm doorsnede, maar we kunnen ze in iedere maat voor u verzorgen. Er is keuze uit twee stoffen, Licht Stretch en Basic Stretch, waarvan de producten kunnen worden gemaakt. Bij de poten, waar de statafelhoezen gespannen worden, is een versteviging aangebracht. Hierdoor gaan de statafelhoezen extra lang mee. De beschikbare materialen en kleuren vindt u hier.

Benodigde gegevens

Interesse in goed passende statafelhoezen? Geef dan bij uw bestelling de volgende gegevens door:
  • Diameter tafelblad
  • Hoogte van de tafel
  • Afstand tussen de poten
  • Tafel type (zie de afbeeldingen hieronder)

Bescherming

Linnenatwork biedt ook beschermende materialen voor uw statafelhoezen. Naast tophoezen leveren we ook kunststof beschermplaten om uw statafelhoezen te beschermen. Dit is een ronde kunststof schijf die u plaatst bovenop uw statafel met hoes. De schijf is water- en vuilafstotend en is gemakkelijk met een doek te reinigen.

Welk type statafels heeft u?

Foto's van Statafelhoezen

Waarom kiezen voor de Statafelhoezen collectie

Stijlvol, milieubewust, praktisch én voordelig
Eenvoudig te wassen
Voor iedere gelegenheid een passende sfeer!

Prijzen

Statafelhoezen
Prijs per stuk
Light Stretch statafelhoes zonder top
16,39
Light Stretch statafelhoes met top
19,89
Basic Stretch statafelhoes zonder top
18,24
Basic Stretch statafelhoes met top
21,41
Leverbaar per 10 stuks, per kleur.

* Alle prijzen zijn in euro’s en exclusief btw.


White
Ecru
Dark Blue
Red
Bordo
Dune
Dark Brown
Anthracite
Black

We hebben ons best gedaan de kleuren van onze producten zo getrouw mogelijk weer te geven, maar de kleurweergave van computerschermen kan aanzienlijk variëren.

Alternatieven voor dit product

Nieuwsbrief ontvangen?