Statafelrokken

Een rok voor uw statafel

Statafelrokken maken de sfeer in uw hotel, restaurant of evenementenruimte compleet. Een kale tafel is maar een tafel, maar een tafel met een rok is een feestje. Of u nu kiest voor de traditionele statafelrok of gaat voor een eigentijdse hippe variant, onze horeca kwaliteit statafelrokken geven uw tafels een stijlvol en verzorgd uiterlijk.

Traditionele statafelrokken

De traditionele statafelrokken zijn er in verschillende modellen. Onze horeca kwaliteit statafelrokken zorgen allemaal voor een klassieke en elegante uitstraling. Ideaal voor de chique gelegenheid. Deze statafelrokken zijn voorzien van een striklint, en kan op verschillende manieren rond de tafelpoten worden gedrapeerd. Belangrijk bij het aanschaffen van de traditionele rokken zijn de diameter van het bovenblad en de hoogte van de tafel. De traditionele rok is verkrijgbaar in diverse kleuren, die u hier kunt ontdekken.

Statafelrokken Wave

Linnenatwork heeft iets bijzonders op het gebied van statafelrokken. Wij presenteren u graag onze statafelrok Wave. Geef uw restaurant, hotel of evenementenruimte flair met deze bijzondere mix tussen klassiek en eigentijds. De topkwaliteit statafelrok Wave is gemaakt van stretch stof. Het grote verschil met onze strakke statafelhoezen is de spanning. Bij de statafelrokken wordt de stof namelijk niet gespannen onder de poten, waardoor een golvend en speels effect ontstaat. Deze Wave rokken hebben zo de moderne stof en kleuren van een strakke tafelhoes, met het golvende effect van klassieke horeca kwaliteit statafelrokken. Hij past perfect om de statafels op een hip evenement, maar is minstens even geschikt als onderdeel van de inrichting voor een chique restaurant of hotel.

Wave in diverse kleuren en maten

Onze Wave duurzame kwaliteit statafelrokken is gemaakt van een stof bestaande uit 90% polyester en 10% lycra en blijven lang mooi. De hoezen zijn beschikbaar in allerlei neutrale kleuren, maar ook in felle vrolijke tinten voor als u die unieke en opvallende uitstraling wilt. Op aanvraag kunnen wij iedere kleur en afmeting voor u verzorgen. Voor iedere gelegenheid en type tafel hebben wij geschikte Wave rokken. Verras uw gasten met deze mix van klassiek en modern! Heeft u vragen of heeft u behoefte aan een maatwerk oplossing? Neem dan direct contact met ons op. Vertrouw op onze ervaren en deskundige medewerkers die altijd voor u klaar staan.

Foto's van Statafelrokken

Prijzen

Prijzen vanaf 11,95 euro, exclusief btw. Afhankelijk van soort plooi, soort stof en afmetingen.

* Alle prijzen zijn in euro’s en exclusief btw.


White
Ecru
Dune
Red
Anthracite
Black
Marine
White
Ecru
Black
White
Ecru
Bordo
Dune
Anthracite
Black
Dark Blue
White
Ivory
Ecru
Sand
Ruby
Burgundy
Marine
Anthracite
Black

We hebben ons best gedaan de kleuren van onze producten zo getrouw mogelijk weer te geven, maar de kleurweergave van computerschermen kan aanzienlijk variëren.

Alternatieven voor dit product

Nieuwsbrief ontvangen?