Stoelhoezen

Sfeer met stoelhoezen

De aankleding van een ruimte is van groots belang. De gekozen stijlen, kleuren en decoratie bepalen in grote mate de sfeer in een restaurant, hotel of evenement. Bovendien functioneert de uitstraling als het visitekaartje. Met een functie als visitekaartje is het natuurlijk van belang dat de ruimte er goed verzorgd en stijlvol uitziet. Hiervoor kunt u gebruik maken van allerlei aankleding, zoals tafellakens, statafelhoezen, tafelrokken en congreskleden. Ook stoelhoezen dragen enorm bij aan de beleving van uw gasten. Stoelhoezen op maat kunnen een echte eyecatcher zijn of mooi en subtiel aansluiten bij uw huisstijl.

Traditionele of stretch stoelhoezen

Linnenatwork biedt een ruim assortiment stoelhoezen. We maken onderscheid tussen de stretch stoelhoezen en de traditionele stoelhoezen. De traditionele hoezen zijn doorgaans meer klassiek en elegant. De stretch stoelhoezen zijn een strakke en moderne variant. Deze geeft net als onze stretch tafelhoezen en –rokken een speels en eigentijds effect.

Alles is mogelijk

Binnen zowel de traditionele als de stretch stoelhoezen bieden wij een enorme variatie aan modellen, die u hier kunt bekijken. Zowel de traditionele als de stretch stoelhoezen zijn in praktisch iedere kleur verkrijgbaar, zo bent u er van verzekerd dat uw hoezen bij de huisstijl en/of de gekozen sfeer passen. Naast de standaard modellen in ons assortiment, die bijvoorbeeld geschikt zijn voor banqueting stackchairs en plastic bistrostoelen, kunnen wij speciaal voor u de stoelhoezen op maat laten maken. Wij verzorgen op die manier graag de perfecte hoes voor uw eigen stoelen.

Wat hebben we van u nodig:

  • Geef aan om wat voor type stoel het gaat en geef de gewenste afmetingen door. zie hieronder de afbeelding met de verschillende types stoelen.
  • Kies uw gewenste design.
  • Kies uw stof. We hebben 5 verschillende stoffen in verschillende kleuren: – Classic, 155 cm breed, 100% Polyester, effen geweven stof – Jersey, 160 cm breed, 100% Polyester, rond gebreide stof – Heavy Jersey, 160 cm breed, 100% Polyester, rond gebreide stof – Senator, 180 cm breed, 100% Polyester, gebreid en geborsteld. – Stretch, 160 cm breed, 90% Micro Polyester, 10% Lycra
  • Elk ander verzoek qua stof kan worden geleverd op aanvraagStoelhoezen op maat van Linnenatwork
  • A. Breedte rugleuning bovenkant (cm)
  • B. Breedte rugleuning onderkant (cm)
  • C. Hoogte van de rugleuning (cm)
  • D. De breedte van het zitvlak (cm)
  • E. De diepte van het zitvlak (cm)
  • F. Hoogte van het zitvlak tot aan de grond (cm)

Foto's van Stoelhoezen

Waarom kiezen voor deze stoelhoezen

Keuze uit een elegante klassieke sfeer of juist een hippe sfeer
Volledig op maakt gemaakt
Eenvoudig te reinigen

Prijzen

Product
Prijs per stuk
Vanaf
9,95
Stoelhoezen voor de standaard stackchair zijn per stuk leverbaar. Op maat gemaakte hoezen zijn vanaf 50 stuks leverbaar. De uitvoeringen zijn in vele kleuren verkrijgbaar in gewone en stretchstoffen.

* Alle prijzen zijn in euro’s en exclusief btw.

Kleuren stoelhoezen


White
Ecru
Turquoise
Dark blue
Yellow
Lemon
Light green
Green
Bright orange
Orange
Bright red
Red
Bordo
Pink
Azalea
Lila
Purple
Dune
Chocolat
Dark brown
Grey
Anthracite
Black
Gold
White
Ecru
Orange
Taupe
Dark Brown
Black
White
Ecru
Lime
Dark Green
Bright Orange
Bright Red
Bordo
Purple
Dune
Chocolate
Anthracite
Black
Dark Blue
White
Ecru
Cream
Dune
Granate
Red
Bordo
Dark brown
Rust brown
Anthracite
Black
Lime
Marine
Dark blue

Modellen stoelhoezen


Cayenne
Chely
Epain
Evran
Grenoble
Maurice
Lorient
Novara-5
Remilly
Terville
Toulon

We hebben ons best gedaan de kleuren van onze producten zo getrouw mogelijk weer te geven, maar de kleurweergave van computerschermen kan aanzienlijk variëren.

Bekijk ook

Nieuwsbrief ontvangen?