Tafelrokken

Tafelrokken zijn nog steeds erg populair

‘Een zakelijk congres waar de grootste namen uit de branche op af komen en waar de meest baanbrekende beleidsplannen gepresenteerd zullen worden.’ ‘Een groots en feestelijk buffet in uw succesvolle restaurant.’ ‘Een groep gasten die de hal van uw hotel binnenkomen en direct onder de indruk zijn van de prachtige uitstraling’. Om deze drie bovenstaande situaties tot ware belevenissen te maken is uw keuze voor de juiste tafelrokken van groot belang. Wij van Linnenatwork helpen u graag om een uitstekende sfeer neer te zetten, zowel in uw vaste inrichting van hotel of restaurant, als voor een grootst evenement.

Keuze tafelrokken

Wij geven u graag deskundig advies om precies de juiste tafelrokken te vinden die voldoen aan uw wensen. Bij de keuze voor de juiste tafelrokken is de plooimethode zeer belangrijk. Tafelrokken kunnen op verschillende manieren geplooid zijn. Elke plooimethode heeft een eigen uitstraling, passend bij verschillende sferen in restaurants of op evenementen.
Tafelrokken kunnen op verschillende manieren geplooid zijn. Elke plooimethode heeft een eigen uitstraling, passend bij verschillende sferen in restaurants of op evenementen. De hoeveelheid stof die per meter tafelrok wordt gebruikt verschilt ook per plooimethode. Een plooimethode 180% betekent dat er 1,80 m. stof nodig is per meter tafelrok. Hieronder ziet u de 7 verschillende plooimethodes afgebeeld.
Tafellinnen_plooimethode_accordion
Accordion 200%
Tafelrokken_plooimethode_boxpleat
Boxpleat 250%
Tafelrokken_plooimethode_geenplooi
Geen plooi 100%
Tafelrokken_plooimethode_plisse
Plisse 180%
Tafelrokken_plooimethode_dualheightboxpleat
Dual Height Boxpleat 250%
Tafelrokken_plooimethode_diamond
Diamond 250%
Hoogte: Wij adviseren u de rok net boven de grond(ongeveer 2 cm.) te laten hangen. U meet hiervoor vanaf de bovenkant van het blad tot aan de grond. Standaard hebben tafelrokken een hoogte van 73 cm. Lengte: Als aandachtspunt hierbij is dat de laatste 10 cm van de tafelrokken aan beide zijden klittenband hebben, waardoor u kunt doorrokken.
Hiernaast ziet u de kleuren van ons hele assortiment tafelrokken. Kies de perfecte kleur om de puntjes op de i te zetten! Wij adviseren u graag over het gebruik van kleur bij het behalen van de perfecte uitstraling. Mocht u naar een specifieke kleur op zoek zijn of twijfelt u over een bepaalde kleur, neem dan gerust contact met ons op. Op aanvraag is elke kleur leverbaar. Wij adviseren u graag.
Voor het bevestigen van de tafelrokken zijn verschillende mogelijkheden: klittenband op rol, klittenband rondjes en clips. We bekijken samen met u naar de beste methode om de rokken te bevestigen. Indien u kiest voor clips is de dikte van het blad belangrijk. Alle bevestigingsclips zijn gemaakt van kunststof! Tafelrokken bevestigingsmateriaal

Tafelrok Wave

Naast de traditionele rokken zoals u ze kent, hebben wij een nieuwere variant. Wilt u de sfeer graag compleet maken met de juiste tafelrokken, maar gebruikt u liever een modernere variant? Dan zijn onze stretch tafelrokken Wave perfect voor u! Dit zijn stretch tafelrokken. In tegenstelling tot strakke hoezen van stretch worden de stretch tafelrokken niet gespannen bij de tafelpoten. Hierdoor blijft de stof los hangen en ontstaat er een golvend en speels effect. Deze tafelrokken hebben de klassieke look van een traditionele tafelrok, maar met een moderne, eigentijdse touch door het materiaal en de kleuren. Ga voor een chique look met neutrale kleuren, of kies voor opvallend en uniek met een felle kleur. Alles is mogelijk! De mooie stretch tafelrokken maken uw hotel, restaurant of evenement compleet! Vraag naar de mogelijkheden.

Foto's van Tafelrokken

Waarom kiezen voor tafelrokken

Stijlvol en gemakkelijk in gebruik
Volledig op maat gemaakt
In vele kleuren leverbaar!

Prijzen

Tafelrok Plissé 180% Per meter vanaf
9,95


* Alle prijzen zijn in euro’s en exclusief btw.

Traditionele Kleuren


White
Ecru
Dune
Red
Anthracite
Black
Marine
White
Ecru
Black
White
Ecru
Lime
Dark Green
Bright Orange
Bright Red
Bordo
Purple
Dune
Chocolate
Anthracite
Black
Dark Blue
White
Ivory
Ecru
Sand
Gold
Ruby
Granate
Burgundy
Purple
Marine
Anthracite
Chocolate
Dark Brown
Dark Green
Black

We hebben ons best gedaan de kleuren van onze producten zo getrouw mogelijk weer te geven, maar de kleurweergave van computerschermen kan aanzienlijk variëren.

Alternatieven voor dit product

Nieuwsbrief ontvangen?