Tafellinnenverhuur voor de horeca

Bij Linnenatwork verzorgen wij ook uw tafellinnenverhuur. Dus bent u op zoek naar een tafellinnenpakket (grotere aantallen) en wilt u liever huren dan kopen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wanneer u kiest voor tafellinnenverhuur van Linnenatwork mag u zelf een pakket uitzoeken en samenstellen uit ons zeer brede assortiment katoenen tafellinnen, Grande Italia en Vlaslinnen en Milliken polyester. Wij kunnen u uiteraard adviseren bij uw keuze voor tafellinnenverhuur. Vervolgens bepalen wij samen met u welke aantallen u nodig heeft, zodat u altijd voldoende linnen beschikbaar heeft. Voor het wassen van uw gehuurde linnen zullen wij samen met u een geschikte wasserij uitzoeken om wekelijks uw pakket te verzorgen. Met jarenlange ervaring hebben wij een netwerk met goede en betrouwbare wasserijen opgebouwd, die u graag van dienst zullen zijn.

De voordelen van tafellinnenverhuur

De voordelen van deze manier van tafellinnenverhuur voor u zijn als volgt. Allereerst hoeft u geen investeringslast te dragen en betaalt u per wasbeurt. Uw vaste kosten worden zo variabele kosten, waardoor u geld kunt besparen. Wanneer de producten versleten zijn worden deze kosteloos voor u vervangen. Daar komt bij dat u samenwerkt met een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van tafellinnenverhuur.

Zelf wassen

Toch liever zelf wassen? U kunt tevens gebruik maken van ons tafellinnenverhuur om enkel het pakket te huren. De bewassing regelt u dan zelf. In dat geval huurt u een pakket over een periode van 36 maanden. Daarna is het van u. U kunt heel eenvoudig tussentijds opzeggen, waarbij u alleen het pakket af hoeft te kopen. Wanneer u gebruik maakt van tafellinnenverhuur van Linnenatwork, hoeft u zich geen zorgen te maken om vervelende kleine lettertjes. Wij staan namelijk voor goede en betrouwbare service, waar duidelijkheid en eerlijkheid absoluut onder vallen.

Vraag naar de tafellinnenverhuur mogelijkheden

Altijd het juiste tafellinnen schoon in huis met tafellinnenverhuur van Linnenatwork! Wij verhuren op maat gemaakte pakketten zowel inclusief, als exclusief het wassen. Vraag nu naar de pakketprijzen!

Nieuwsbrief ontvangen?