Tsibo Lin Meest Markante Horecaondernemer van Amsterdam

Tsibo Lin is door Koninklijke Horeca Nederland uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Amsterdam. Lin is onder meer bekend van Mr Jordaan en de Foodhallen. In het najaar van 2019 maakt hij, samen met dertien anderen, kans op de titel Meest Markante Horecaondernemer van Nederland.

Volgens Pim Evers, voorzitter KHN Amsterdam, is Lin gekozen wegens zijn inspirerende succesvolle concepten en om zijn getoonde lef. “Hij heeft oog voor goede concepten”.

“Hij heeft oog voor goede concepten”

Dan Lin goede ideeën heeft weten wij bij Linnenatwork ook. Mr Jordaan is een knus hotel in het hart van de Jordaan, Amsterdam. Ook dit hotel heeft een prachtig concept, dat helemaal aansluit bij de omgeving waar het zich in bevindt. De kamers zijn ontzettend stijlvol en knus, maar gezien de locatie in een Amsterdams grachtenpand niet al te groot. Wij hadden de eer de bedden te mogen leveren voor Mr Jordaan. Lin kwam zelf met het idee om de bedden te laten maken met extra hoge poten, zodat de koffers van de gasten netjes onder het bed kunnen worden opgeborgen. Zo gaat de kostbare ruimte in de kamer niet verloren aan over de vloer slingerende koffers. Slim!

Extra hoge poten onder de bedden van Mr Jordaan