Uitgelicht: Herberg Onder De Linden

‘’Een restaurant met kamers’’, zo benoemen Steven en Tanja Nijenhuis hun Herberg Onder de Linden. ‘’De stijl wordt anders maar de passie blijft hetzelfde.’’ Deze week lichten we deze unieke accommodatie uit. ?
Steven & Tanja zijn sinds oktober 2016 de trotse nieuwe eigenaren van Herberg Onder de Linden: ”We hebben enorm veel zin in dit avontuur en vinden het geweldig dat we Geerhard en Petra Slenema mogen opvolgen op deze prachtige plek, met een mooie culinaire historie.’’


Het restaurant is een van de absolute paradepaardjes van de herberg. Dit jaar hebben ze opnieuw een Michelin-ster toegekend gekregen! ⭐
‘’Onze keuken laat zich moeilijk vangen in een stijl. We werken met de mooiste Hollandse producten, gecombineerd met de kruiden en bereidingen uit het Verre Oosten.’’, zeggen ze.


Het menu wordt als verrassing geserveerd om de gasten zo echt mee te nemen op ontdekkingsreis. Echter nooit naar landen waar ze zelf niet zijn geweest. ?


Aan Linnenatwork was het de grote eer om de bedlinnen Milano te mogen leveren!


Als u na het eten niet meer naar huis wilt rijden, of als u van ver komt, kunt u na het diner lekker blijven slapen in een van de vijf kamers van Herberg Onder de Linden. ?


Bekijk de website hier:https://www.herbergonderdelinden.com/