Eetvilla van den brink

Vis op de kaart bij Eetvilla Van den Brink in Soest

Eetvilla Van den Brink is te vinden vlakbij een natuurgebied met heuse zandduinen, maar zonder rivier of zee. In deze monumentale villa staat gastheer Sebastian Ott aan het roer van dit 65 jaar oude familie-bedrijf. Daniël van de Kant runt de keukenbrigade. Hij werkt al 23 jaar bij dit restaurant.

Vis speelt een belangrijke rol op de menukaart, die om de twee maanden wisselt. Ott: “We hebben altijd twee voor- en hoofdgerechten met vis.” Zo staan in maart en april voorgerechten met zalm en makreel en hoofdgerechten met zeewolf en Argentijnse gamba op de kaart. Daarnaast zijn er drie specials, waarvan twee met vis. Dit keer zijn dat oesters en coquille. “Vis en vlees zijn voor ons even belangrijk. We hebben hier een gemêleerd publiek. Mensen kiezen vaker voor vis omdat het licht verteerbaar is. Zo’n 50 procent neemt dit.”

De Eetvilla in Soest is een restaurant met een warme huiselijke sfeer, eigentijds interieur, moderne keuken waar klassieke gerechten met een eigentijdse twist worden geserveerd. Wij van Linnenatwork zijn trots en bij dat wij een bijdrage mogen leveren aan de huiselijke sfeer en de eetbeleving mogen versterken met ons tafellinnen. Het is gelegen aan de doorgaande weg van Soest naar Soesterberg, op slechts 15 minuten van Amersfoort en Baarn. In ons restaurant kunt u terecht voor een kop koffie, snelle lunch of een borrel. Ga naar de website en reserveer nu >>

Wilt u ook mooi tafellinnen om uw gasten te verwennen? Bekijk hier onze collectie >>

Artikel n.a.v De Restaurantkrant