LinnenatWellness

Alles voor jouw wellness

Ultieme ontspanning, geen stress, een heerlijke omgeving met speciale behandelingen. Samen met de luxe badhanddoeken, comfortabele saunaslippers en zachte gepersonaliseerde hotelbadjas til je de persoonlijke beleving van gasten naar het allerhoogste niveau. We adviseren graag in het samenstellen van een badlinnen pakket dat perfect past bij de wensen en het gekozen niveau van je wellness, spa of sauna.

Ervaar alle wellness-producten

Badlinnen

Linnenatwork's keuze

Totale ontzorging: van ‘’Aaahh..’’ tot Z

‘’Aaahh’’.. je gast stapt jouw wellness binnen en raakt ultiem ontspannen en voelt zich verwend. Je gasten komen voor een dag ontspanning en het is de totale beleving waar ze voor terugkomen. Ongemerkt ervaar je het luxe gevoel wanneer je het saunalaken omslaat en de gepersonaliseerde badjas aantrekt. Zachte badhanddoeken en comfortabele saunaslippers maken het gevoel helemaal compleet. Plaats jouw logo op al het luxe badtextiel voor een complete ervaring en biedt zelfs een kamerjas van wafelkatoen aan voor de rustruimtes bij afsluiting. Optimaal genieten is dat. Laat je inspireren op onze website!

Ik wil gepersonaliseerd badlinnen

Trots partner in comfort van

Goede reviews boosten je boekingen. Ontdek LinnenatWellness.

Samen werken aan jouw 5-sterren reviews! Maar liefst 81% boekt op basis van positieve beoordeling een wellness-arrangement. Comfort is een belangrijk element. Met de juiste keuze uit producten, helemaal passend bij je accommodatie, ademt het geheel de sfeer uit waar je klanten graag voor terug willen komen. Van hotelkwaliteit washandjes, gepersonaliseerde gastendoekjes, badjassen met sjaalkraag, luxe handdoeken of badstof slippers. Alles voor jouw wellness.

Ik wil meer info

Advies nodig?

Hulp met kiezen?

Ervaar de luxe boxsprings, voel het hotel bedlinnen, bekijk de exclusieve bedspreien en veel meer. Bezoek ons showroom in Breda! Een afspraak maak je via de contactpagina.

Wij leggen uw gasten in de watten.

Alles voor jouw wellnessresort, spa, sauna, thermen of beautycentrum vind je op onze website. Laat je inspireren door de settings, bekijk onze cases of vraag om vrijblijvend advies van onze adviseurs. Wellicht wil je graag de mogelijkheden tot personalisatie bespreken. Dat kan uiteraard.

Wil je de producten echt voelen? Maak dan een afspraak om langs te komen in onze showroom voor een heerlijk kopje Lavazza. Nadat de producten zijn geleverd, begint het pas. De gasten worden verwonderd, de bezettingsgraad stijgt en de goede reviews stromen binnen. Samen bouwen aan jouw succes. Wij zijn jouw partner in comfort.

Neem contact op