Comfort voor cliënten en staan bij Linnenatwork centraal

Linnenatwork is expert in het comfortabel maken van buitenshuis verblijven. Wij zijn gespecialiseerd in comfort bedden, professioneel linnengoed en linnenmanagement voor zorginstellingen en woonzorg centra.

Wij bieden een totaal assortiment in slaap- en bad-comfort voor woonzorginstellingen en werken met MDR gecertificeerde producten. Linnenatwork verzorgt ook keuringen en onderhoudt hoog-laag bedden. Daarnaast ontzorgen wij graag met uw linnenmanagement, inclusief verhuur en was-service.

Al meer dan 15 jaar werken wij met betrouwbare leveranciers met focus op duurzaamheid. Persoonlijke service met eerlijke prijzen staan bij ons in hoog vaandel.

– Ontdek het Smart Bed –

Testbrochure

Vraag uw brochure aan.

Stuur de downloadlink naar:

Ik bevestig dat ik heb gelezen en akkoord ga met het Privacybeleid.

Ontdek ons zorgassortiment

Met zorg geselecteerd...

Als comfort partner in de zorg leveren wij producten voor een aangenaam verblijf, die voldoen aan de specifieke zorg eisen. Waar nodig zijn onze producten gemaakt van brandvertragende, afneembare en reinigbare materialen. Check ons assortiment en vind onder andere incontinentie onderleggers, steeklakens, AD-matrassen, PU-hoezen, easydecks, en veel meer…

Zorgeloos linnenbeheer

Wij hebben gevoel bij comfort voor uw cliënten en welke producten daar het best bij passen. Wij arrangeren duurzame producten, logistiek en reiniging.

Alles met persoonlijke aandacht om uw team volledig te ontzorgen met linnenservice. Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek over uw specifieke wensen. Wij werken uitsluitend met betrouwbare partners, die aandacht hebben voor duurzame processen én u.

Wij staan voor duurzame relaties en service

Wij geloven in goed doen op meerdere fronten. Wij zijn actief in de weer om voor u de producten en processen zo goed en duurzaam mogelijk te maken. Waar mogelijk werken we met GOTS linnen, ofwel biologische katoen. En we zijn altijd goed voor een glimlach en persoonlijke service. Wij geloven in een comfortabel verblijf, zoals thuis voor uw cliënten…

Onze voornaamste reden om het Ronald McDonald Kinderfonds te steunen.

Laten we in contact komen

Stuur ons een mail. Een van onze medewerkers mailt u vervolgens zo snel mogelijk terug.

Copyright © 2020 Linnenatwork. Alle rechten voorbehouden.