Zorgdekbedden

Dekbedden voor de zorg

Voor ziekenhuizen en zorginstellingen biedt Linnenatwork een uitgebreide verzameling enkele medische dekbedden, ook wel Easydeck en Medideck-dekbedden genoemd. Ga voor veilig comfort met deze comfortabele en industriële wasbare, alles-in-één medische dekbedden. Met andere woorden, een dekbed met overtrek in één.

Ik wil meer informatie

Optimaal comfort

Meer vrijheid of beweging bereik je met de zorgdekbedden van Linnenatwork. Deze dekbedden zijn goede warmte-isolatoren- en ventilator, hebben geen druk of wrijvingirritatie en zijn gemakkelijk op te dekken.

Omdat er geen losse dekbedovertrek is vereist, besparen medische dekbedden een aanzienlijke hoeveelheid tijd bij het opmaken van de bedden. Daarnaast zijn medische dekbedden een boost voor verpleegkundigen. De originele ontwerpen van de medische dekbedden zorgen ervoor dat het verpleegkundig personeel een fijne werkomgeving ervaart. Win win.

Ik wil meer informatie

Alles voor jouw hotel, bed and breakfast, wellness of restaurant vind je op onze website. Bij Linnenatwork leveren we uitsluitend kwaliteitstextiel die is gemaakt van de beste grondstoffen en daardoor slijtvast zijn en makkelijk te reinigen.

Nadat de producten zijn geleverd, begint het pas. De gasten worden verwonderd, de bezettingsgraad stijgt en de goede reviews stromen binnen. Als partner in comfort lichten we je graag uit op onze sociale media en je wordt automatisch uitgenodigd voor alle Linnenatwork events. Samen bouwen aan jouw succes. Wij zijn partner in comfort.

Bedlopers en bedspreien. Vrouw genietend van Linnenatwork bedlinnen

Comfort en elegantie, een fijne luxe uitstraling en hotelkamers met een wow-factor. Zo heet je jouw gasten welkom! Upgrade jouw hotel met hotelkwaliteit bed en badlinnen, al dan niet gepersonaliseerd. Alle producten zijn duurzaam geproduceerd. Zo bestel je met een goed gevoel.

De reviews op onze hotelbedden, boxsprings en pocketvering matrassen zijn top en daar zijn we trots op. We adviseren je graag met de keuze van een goed dekbed en fijn hoofdkussen. Voer je graag een kussen menu? Leg je gasten dan uit welk kussen waarvoor dient. En vergeet niet het belang van volle weldadige badlakens, hotel badjassen en hotel slippers. Wij delen graag onze kennis hoe je je gast een geweldige nacht kunt laten beleven.

Laat je inspireren op onze website of neem direct contact met een van onze adviseurs.