Zorgmatrassen

Standaard zorgmatrassen

De Impression® ProfiCare-HRC is een in vier zones geprofileerd matras. Het matras kan aan beide zijdes gebruikt worden en zorgt voor een optimale mobiliteit. Daarnaast is het een duurzaam product en heeft het een goed ondersteunend vermogen. Dit matras is mede door zijn enorme stabiliteit uitstekend inzetbaar als zorgmatras ter preventie van decubitus.

Meer informatie

Anti-decubitus zorgmatrassen

De Impression® Qube bestaat uit een toplaag van SensiDense-schuim en een onderlaag van SoliCore-schuim. Beide schuimen vergroten de mobiliteit van de gebruiker. Daarnaast wijzen diverse tests uit dat ook het liggedrag constanter blijft. De bovenlaag van de Impression® Qube is gesneden in kubussen. In combinatie met de drukverlagende eigenschappen van het schuim vermindert dit de schuifkrachten.

Meer informatie

Retail zorgmatrassen

De Impression® Spring is een voorbeeld van een retailmatras. De bovenlaag bestaat uit het drukverlagende SensiDense-schuim. Het matras kent een optimaal ligcomfort en is hoog ademend. De onderlaag bestaat uit het SoliCore-schuim. Hierin zitten kunststof veerelementen waarin schuimtubes geschoven worden. Op deze manier is de hardheid op de schouders en het bekken naar persoonlijke wens in te stellen.

Meer informatie

Soft en firm zorgmatrassen

De Impression® Sublime-Firm kan ingezet worden voor diverse doelgroepen, onder andere voor mensen met overgewicht. Het matras bestaat uit drie lagen schuim. De onderste laag is vervaardigd uit 5 cm HR-schuim: dit zorgt voor een extra versteviging. Daarboven komt het SoliCore-schuim voor meer stabiliteit. De drukverlagende bovenlaag bestaat uit SensiDense-schuim. Dit geeft veel comfort en heeft een uitstekende warmte- en vochtregulering. Door de hoogwaardige schuimen is het matras in staat zware belastingen aan te kunnen.

Meer informatie

Sportmatras

De Impression® ChiQ bestaat uit een toplaag van SensiDense-schuim en een onderlaag van SoliCore-schuim. Beide schuimen bieden een groot ademend vermogen, hebben een uitstekende stabiliteit en vergroten de mobiliteit van de gebruiker. De bovenlaag van de Impression® ChiQ is gesneden in kubussen. De onderlaag is geprofileerd in de schouderzone en heeft een verstevigde heupzone. Door deze combinatie biedt dit matras extra drukverlaging op de schouders en heupen. Dit matras is uitstekend geschikt voor sporters die na hun activiteiten moeten herstellen.

Meer informatie

Op- en onderlegmatras

Het Impression® topmatras bestaat uit het drukverlagende SensiDense-schuim. Tezamen met de kubusstructuur biedt dit een optimaal ligcomfort. Het matras is hoogademend en heeft een lage temperatuurgevoeligheid.

Meer informatie